>

Gebruikersnaam vergeten?

Geef uw e-mailadres in

Gelieve het E-mail adres in te geven dat gekoppeld is aan uw gebruikersaccount. Uw gebruikersnaam zal via E-mail doorgezonden worden naar het E-mail adres uit onze database.

Beveilig uw vermogen

Hoe veilig starten met bitcoin?

Hoe uw koopkracht beschermen?

BITCOIN HELPDESK

Bitcoin Helpdesk.

...

Met persoonlijke support bedoelen we het ’samen zitten’, fysiek of on-line, met de klant in een 1 op 1 gesprek. In blokken van 1 uur worden de vragen voorgelegd en actie ondernomen om deze vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het zelf beheren van de crypto-portefeuille.

Het abonnement voorziet support via e-mail. Volgens het FIFO-principe (First In - First Out) worden hulpvragen beantwoord. Komen we er via e-mail niet uit, dan leggen we een afspraak vast voor een uur persoonlijke support.

Deze cursus helpt je op weg om te starten met het zelf leren beheren van jouw crypto-portefeuille.

Geert volgt de crypto-markt op de voet en kan advies geven over welke munten goed zijn om in portefeuille te nemen en welke van de hand te doen. Ook bij het volgen van de strategie worden tips gegeven om het risico te beperken en de winst te optimaliseren.

Het dagelijks bekijken van de waarde van een portefeuille. Bij meerwaarde kan er geopteerd worden om met de winst zilver of goud te kopen of de winst om te zetten naar euro of een stable coin. Bij felle daling van de prijs kan geopteerd worden om bij te kopen.

Zilver en goud zullen nooit op waarde nul eindigen. Bij crypto’s kan dat wel. Om het risico te beperken kunnen we winst omzetten naar meer waardevast edelmetaal.

Een uur technische support kan altijd aangevraagd worden. Een uur support kost €65,- (incl. BTW)

Ik kreeg reeds een tijdje de nieuwsbrieven van Geert en daardoor groeide het idee om te investeren in crypto’s. Begin dit jaar beslisten mijn man en ik om de sprong te wagen. Dit is immers een compleet nieuwe wereld voor ons, het was even wennen. Nu zijn wij heel dankbaar en blij dat we de stap gezet hebben.Geert is een bekwame, integere begeleider en leermeester die een duidelijke en eerlijke visie heeft. De crypto wereld is zijn passie en dat merk je. De strategie die Geert aanraadt en hanteert is realistisch en duidelijk. Dankzij zijn professionele begeleiding worden wij meer en meer zelfstandig in het beheer van onze crypto’s en voelen wij ons zeker bij wat we doen. Geert staat klaar als we vragen hebben en helpt indien nodig. Zonder Geert zou het ons zeker niet gelukt zijn om crypto’s zelfstandig te beheren en wegwijs te raken in het systeem. Dus Geert, jouw deskundige begeleiding is een geschenk uit de hemel. Dankjewel!

Amanda


Geert is een eerlijke en correcte man. Hij geeft veel en duidelijke informatie. Hij is zeker niet opdringerig en laat jezelf beslissen. Ik ben heel blij met de ondersteuning en de raad die hij mij gaf. Een top persoon om mee samen te werken.

Mia


...

Start hier

Vergelijk en kies je Bitcoin Helpdesk formule.

Nu inschrijven
Diensten

ICT support voor elk systeem
Mac-Windows-Linux.

Nimva heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van helpdesk-diensten

Technische support leveren in een Mac, Windows en Linux-omgeving

Support leveren in het gebruik van standaard software

Hardware herstellingen uitvoeren of nieuwe hardware installeren

Detachering (contract van bepaalde duur) in helpdesk-diensten uitvoeren

... ...

Veelgestelde vragen

Bitcoin Cursus

Zelf crypto's beheren in 10 stappen

Deze cursus maakt deel uit van een jaarabonnement Bitcoin Helpdesk Support. Deze cursus helpt u stap voor stap op weg om op een veilige manier Bitcoin aan te kopen, te bewaren en te beheren. Volg de lessen stap voor stap. Heeft u vragen of loopt u ergens vast ? Dan maken we een afspraak en help ik jou op afstand.

Naar cursus

Schakel het javascript in om dit formulier te verzenden

Bitcoin Helpdesk Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Bitcoin Helpdesk nieuwsbrief
en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.