>

Getuigenissen

Ik heb Geert leren kennen via zijn nieuwsbrieven.Op1 of andere wijze kreeg ik die in mijn mailbox, wellicht ergens op een knopje gedrukt op een andere site over crypto's ...De enthousiaste toon van dit schrijven en zijn enorme gefundeerde kennis inclusief bronnen onderaan de nieuwsbrief vond ik heel bijzonder.Na enige tijd zelf bezig te zijn geweest met leren investeren in Crypto was ik iets wijzer geworden maar nog altijd huiverig voor steun daarin van buiten.Toch heb ik onlangs de stap genomen om mijn vertrouwen aan Geert te geven en mij te laten adviseren en coachen door hem. Ik kan tot nu toe zeggen dat ik daar geen moment spijt van heb!Niet alleen heeft hij een enorme kennis en duidelijke visie op alles rondom investeren in deze complexe materie, maar vooral ook zijn altijd vrolijke humeur en deskundigheid vind ik erg prettig.De strategie die Geert hanteert is realistisch en voelt voor mij ook heel goed aan aan. Hij helpt mij gaandeweg om meer kennis en kunde te krijgen in de wereld van Crypto's, wat mij zeker veel meer tijd en moeite zou hebben gekost als ik het zelf moest uitzoeken. Ik kan Geert zeker aan bevelen aan een ieder die betrouwbaar, eerlijk en deskundig advies zoekt en bovendien een prettig / relaxed persoon is in de omgang.Mijn portefeuille met crypto's was plots in een uur opeens helemaal recht naar beneden in 90 graden gedaald Geert, wat is er gebeurd ??? !!!"Nee Tony, dat komt omdat je meer dan de helft van je munten net hebt verplaatst naar je Wallet in eigen beheer" !!!Wat lagen we samen in een deuk zeg, zal ik nooit vergeten ....Tony

Tony

Gewoonlijk na een bericht van goud999 kijk ik ook even op hun site en nu was ik echt wel verbaasd van deze huidige prijs die eerder zolang op slechts 899€ stond. Dat is gewoon en verdubbeling sinds 9/2018 na jouw zilveren goeie raad. De monsterboxen zijn nu ook bijna het dubbel waard, toen slechts 7.606,90€.   De juiste personen op het juiste moment ontmoeten is zo wonderbaarlijk en zo viel het mij toe toen Peter stopte om mij de weg te vragen naar een lezing waarnaar ik zelf op zoek was en zo reden we totaal onverwacht samen naar het juiste adres. Gelukkig nam hij toen ook zelf even het woord en was ik nadien in de mogelijkheid om zijn verdere gegevens op te vragen anders was het nog op niets uitgelopen. En nadien toonde jij een totaal nieuwe richting voor mij waarvoor ik je ook zo dankbaar ben, geen haar op mijn hoofd had daar eerder al aan gedacht.   Ondanks dat deze prijzen nu de hoogte ingaan blijkt jouw crypto-redenering ook steeds een bijzonder goed idee en waarvoor ook mijn uiterste dank!   Frieda.

Frieda

Begin 2018 hoorde ik van Geert voor het eerst iets over "Bitcoin". Ik had toen wel al reeds door dat ons huidige systeem niet klopte, maar ja, wat kon je er aan doen? De financiële wereld was voor mij vreemd maar toch had hij direct mijn volle aandacht. Toen ik hem na afloop van zijn uiteenzetting aansprak wist ik meteen dat dit een eerlijk, integer, betrouwbaar persoon is en dat is in de jaren dat hij mij begeleidt in de "wereld van de Crypto,s" keer op keer bevestigd. Het was eventjes wachten op resultaat van mijn investering, maar daar word ik nu voor beloond. Dank U Geert voor de vele informatie die je deelt via de mailtjes, dit geeft mij steeds weer de moed om in deze tijden op dit pad door te blijven gaan. Francine

Francine

Ik kreeg reeds een tijdje de nieuwsbrieven van Geert en daardoor groeide het idee om te investeren in crypto’s. Begin dit jaar beslisten mijn man en ik om de sprong te wagen. Dit is immers een compleet nieuwe wereld voor ons, het was even wennen. Nu zijn wij heel dankbaar en blij dat we de stap gezet hebben.Geert is een bekwame, integere begeleider en leermeester die een duidelijke en eerlijke visie heeft. De crypto wereld is zijn passie en dat merk je. De strategie die Geert aanraadt en hanteert is realistisch en duidelijk. Dankzij zijn professionele begeleiding worden wij meer en meer zelfstandig in het beheer van onze crypto’s en voelen wij ons zeker bij wat we doen. Geert staat klaar als we vragen hebben en helpt indien nodig. Zonder Geert zou het ons zeker niet gelukt zijn om crypto’s zelfstandig te beheren en wegwijs te raken in het systeem. Dus Geert, jouw deskundige begeleiding is een geschenk uit de hemel. Dankjewel!

Amanda

Ik ben heel dankbaar dat ik de wereld van de crypto's met jouw hulp heb leren kennen.  Ik stel mijn winsten niet veilig in edelmetaal, ik schenk liever een deel van mijn winst aan organisaties, die net zoals ik, kiezen voor een gezonde toekomst, een plantaardige wereld zonder dierenleed. Jouw lief, Adinda

Adinda

Beste Geert,   Bij deze wens ik je oprecht te bedanken voor alle geboden hulp die je tot nu toe hebt gegeven.  Ik ben je heel dankbaar, voor natuurlijk de hulp op zich, maar ook vooral voor de manier waarop.  Steeds mocht ik rekenen op hele deskundige hulp met een warm hart en dit heeft mij tot nu toe zeker geen windeieren opgeleverd.  Je helpt mensen zoals ik met eerlijke informatie en met zuivere bedoelingen.  Ik kan iedereen heel sterk aanbevelen om bij Geert aan te kloppen voor info en hulp wanneer je wenst te starten met het investeren in crypto's.

Johan

In april 2020 ben ik in contact gekomen met Geert. Ik was totaal onbekend met de handel in Crypto maar Geert heeft mij, met een heldere uitleg, enorm goed geadviseerd en stap voor stap geholpen met het opzetten van een verantwoorde Crypto Portefeuille. Dankzij zijn adviezen heb ik mijn inleg al ruimschoots terugverdiend en de overige winst heb ik, ook op zijn advies, veiliggesteld in edelmetaal.   Geert, enorm bedankt voor je hulp.   Peter.

Peter

Beste Geert,   Bedankt voor je email.   Dat ik toendertijd naar Evergem kwam en je hoorde spreken doet me tot nu toe nog altijd goed.   Vooral de eerste zin van jou: "Ik geloof niet in bitcoin". Die zette zoden aan de dijk.   Ga zo verder, mijn vriend.   Hartelijke groeten,   Hasse

Hasse

Toen ik Geert leerde kennen, had ik de ogen al open. Lezingen en boeken hadden me beetje bij beetje bijgebracht wat er allemaal aan de hand was en is in de wereld, ook op financieel vlak. Ontnuchterend. Verbijsterend. En dat blijft het. Enerzijds wil ik weten, anderzijds kan ik niet ontkennen dat het me naar de keel grijpt. Mijn pa was goed met financies, toch had hij iemand die hem adviseerde. Ik ben geen kei in die dingen, reden te meer om iemand te vinden die ik vertrouwen kon. Dat bovenal. Maar ook iemand die op de hoogte is van het hele plaatje, en op financieel vlak de informatie biedt die ik zoek, altijd weer. Iemand die crypto’s kent, al jaren op de voet volgt, de mogelijkheden aangeeft, aan mij om te beslissen. Ook iemand die altijd weer attendeert op veiligheid : omzetten in minder volatiele munten wanneer er winst is. Zo is al de helft van mijn investering omgezet, terwijl de cryptowaarde gelijk is gebleven. Dat is wat Geert sinds 2016 voor me doet, en ook van harte doet. Merci, dikke merci.

Bea

Sinds februari ben ik bij Geert met een mooie portfolio die heel goed gaat . Hij legt het goed uit en ben erg enthousiast over de uitleg . Ook met Theta die gaat als een speer een aanrader.

Leon