>

Over Geert De Vleeschouwer

Geert focust zich op het ondersteunen van mensen die een beperkt bedrag van hun vermogen willen investeren in crypto-currencies.

De focus ligt op beveiliging van het vermogen in deze financieel onzekere tijden.

  • Edelmetaal in eigen bezit vormt de basis om vermogen te beveiligen.
  • Goud houdt al 6.000 jaar lang koopkracht vast en heeft geen risico meer.
  • Zilver heeft een enorm opwaarts potentieel, veel meer dan goud.
  • Crypto’s gebruiken we als hefboom om deze basis te verstevigen.

Geert studeerde economie en informatica. Met zijn aangeboren aanleg om mensen te helpen vulde hij zijn loopbaan met het geven van opleidingen en het leveren van ondersteuning op technisch vlak. Hij vervulde talrijke opdrachten als informaticus bij grote en kleine bedrijven. Hij richtte Nimva op als Helpdesk Service Provider en werkte met +20 medewerkers voor tijdelijke helpdesk-opdrachten. Sinds de bankencrisis van 2008 bestudeerde hij hoe het financiële systeem in deze wereld eigenlijk werkt en maakte zich lid van elke organisatie die een alternatief bood om goederen en diensten te ruilen of te waarderen. In 2013 ontdekte hij Bitcoin, kocht in januari 2014 zijn eerste Bitcoin en volgt sindsdien de cryptowereld op de voet.

Waarom is Geert ondernemer geworden ?

Geert belandde in een persoonlijke crisissituatie. De keuze drong zich op: ofwel gaan wonen in een kartonnen doos onder Pont Neuf in Parijs ofwel met een ingebeelde Ferrari plankgas geven als ondernemer. Geert koos voor de laatste optie en bouwde op 4 jaar tijd een Helpdesk-bedrijf uit met meer dan 20 medewerkers.

Wat kan men vinden op bitcoinhelpdesk.be ?

Op de site vindt men naast technische helpdesk-artikelen en antwoord op vaak gestelde vragen ook de met regelmaat geschreven nieuwsbrieven met focus op Bitcoin en beveiligen van vermogen.