>

De progressieve formule: traden en NFT's

Kiest u als klant voor de Progressieve formule, dan kan u opteren om te traden en te investeren in NFT's (Non Fungible Tokens).  U krijgt alle hulp om het zelf aan te leren en toe te passen of u delegeert alle technische handelingen aan uw persoonlijke informaticus Geert.  Die volgt uw portefeuille dan dagelijks op en signaleert wanneer er best een trade (transactie) uitgevoerd wordt.  Zo minimaliseert u uw risico en maximaliseert u uw winst.

Investeren in NFT's is een nieuw hot item.  Een NFT of Non Fungible Token legt het eigenaarschap vast van een digitaal werk.  Deze markt (2022) staat nog helemaal aan het begin van een geweldige opmars.  Het ziet er naar uit dat we (binnen enkele jaren) een portefeuille zullen aanhouden met bezittingen.  NFT's bepalen wie wat bezit.  En daar kan in gehandeld worden.  Je koopt bvb een digitaal figuurtje voor, laat ons zeggen, €100,-.  U zet dit figuurtje onmiddellijk terug te koop voor €150,-.  Aangezien er miljoenen nieuwe ontdekkers van deze markt de volgende jaren binnen zullen stromen, is de kans groot dat jouw figuurtje gekocht zal worden door een volgende (al dan niet trotse) eigenaar.

Legt u geleidelijk aan een verzameling aan van deze NFT's die u terug te koop aanbiedt en u volgt daarbij een bewezen strategie, dan komt u met een grote waarschijnlijkheid snel op winst te staan.  Deze markt is pas begonnen en zal ongetwijfeld gigantisch groot worden.  Met uw goedkeuring koopt en verkoopt u NFT's door de technische handelingen gewoon uit te besteden.  U wordt uiteraard altijd op de hoogte gesteld van welke trades uitgevoerd worden en wat de waarde is van uw portefeuille.

Was dit artikel behulpzaam?

Lees ook