>

Privacy !

07 april 2022

“We are to abandon the traditional system of money and accounting and introduce a new one.  And the new one, the new accounting, is what we call Blockchain”.
 
 

Beste mensen,

 
Bovenstaande uitspraak komt van Pippa Malmgren.  Niet de eerste de beste.  Ze sprak een week of wat geleden op het ‘World Government Summit’, onder auspiciën van Klaus Schwab, in Dubai de Global leaders toe: https://youtu.be/iDrV58hWKcU.  Complotdenkers weten het al lang, nu is het officieel: We schakelen over naar een nieuw monetair systeem, wat CBDC of Central Bank Digital Currencies genoemd zal worden.  CBDC’s zullen dus 100% alle betalingsverkeer digitaal laten verlopen.  Ik verneem dat winkels al brieven gekregen hebben om geen of zo min mogelijk cash te aanvaarden.  De bank zal het aanvaarden van cash geld steeds meer beperken.  Pin-automaten zullen verdwijnen of vervangen worden door machines die QR-codes genereren om cash digitaal op uw smartphone te zetten.
 
De plannen van The Great Reset worden dus verder uitgerold.  De viruswaanzin en de oorlog bieden een prachtkans om onze wereld anders in te richten, volgens Klaus.  Wat hij er niet bij vertelt is dat onder de slogans van duurzaamheid en inclusie een totale digitale controle mee uitgerold wordt.  Een wereldregering als dictatuur waar alle vrijheid en privacy naar het rijk der fabelen verwezen wordt.  Ik weiger echter te geloven dat de elite almachtig is en dat we als mensheid enkel lijdzaam hun plannen voor de slavenplantage dienen te ondergaan.  Hell no !  We leven in een dualistische wereld.  Als dictators de schroeven harder aanspannen, zullen steeds meer mensen zich willen loswrikken uit hun ketens.  En oplossingen bedenken.  Het Europese Parlement, lees ik, gaat nog meer strengere regels invoeren voor betalingen met cryptomunten.  En crypto’s in eigen beheer aanhouden zal worden verboden.  Centrale banken lobbyen in de politieke arena om de regelgeving rond crypto’s zo streng te maken dat elk beetje financiële vrijheid ontnomen wordt.  Gaat het hen lukken, denk je ?
 
Wel… in China vlieg je een heropvoedingskamp in als je je met Bitcoin inlaat.  Is Bitcoin daardoor weg in China ?  Vergeet het maar.  Het gaat ondergronds en wacht op het moment dat het terug vrij boven kan komen.  Amerika en Europa zijn (nog) volledig in de greep van Klaus zijn lakeien.  Maar denk je dat ik, als vrijgevochten rebel, mijn crypto’s ga stallen bij een erkende instantie ?  Vergeet het maar.  Ze mogen mij in het gevang gooien, mijn private keys krijgen ze niet.  Wees maar zeker dat privacy coins, zoals Monero en Pirate Chain, hoogtij zullen vieren.  Privacy en vrijheid zijn levensnoodzakelijke behoeften van de mens.  Die gaan niet weg door dictatoriale regelgeving.  En het is altijd hetzelfde verhaal: om witwaspraktijken tegen te gaan ?  De grootste gangsters zitten juist daar waar ze de regels uitvinden en opleggen.  Vrijheid gaat hand in hand met private, niet gecontroleerde, betalingen.  Zoals cash.  En als alles digitaal op de blockchain moet, zullen er altijd wegen gezocht worden om ook digitaal privacy te hanteren.
 
Na het volgen van de lezing in Ede (NL) door 2 Bitcoin-kenners, werd ik getriggerd om het Lightning Network van Bitcoin zelf uit te testen.  En YES: ik stuurde vandaag 1 satoshi (= €0,0004) van de ene telefoon naar de andere.  Razendsnel, privaat en gratis.  Als morgen de Euro valt of banken gaan op slot, kunnen mensen, handelaars, ondernemingen door het installeren van een Blue Wallet op hun telefoon, satoshi’s ontvangen en betalen.  Razendsnel, privaat en zonder kosten.  En als we dat nù al zouden doen, hebben we helemaal geen banken meer nodig !  Maar is Bitcoin een wettig betaalmiddel ?  Jawel.  Minister van Financiën Koen Geens heeft jaren geleden bevestigd dat Bitcoin als wettig betaalmiddel kan gebruikt worden.  In de boekhouding gewoon een nieuwe valuta toevoegen, zoals de dollar of Britse Pond.
 
Soms krijg ik de vraag of er nu nog anoniem Bitcoin kan gekocht worden.  Is niet zo eenvoudig meer tegenwoordig.  Maar ik kwam een web-site dat ik jaren geleden leerde kennen terug tegen: https://bisq.network/.  Daar kan je gedecentraliseerd euro’s omruilen voor Bitcoin.  Let op: je doet wel nog een banktransfer en er moet een aanbieder zijn die zijn Bitcoin wil verkopen, allicht aan een iets hogere prijs dan de huidige koers.  En er moet een intermediair zijn die de omruiling helpt faciliteren.  Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd, maar als die site al zo veel jaren bestaat, zal het ook wel werken.  En ik verneem ook dat er in Gent een ATM automaat staat waar je cash geld kan ruilen voor Bitcoin, en omgekeerd.  Ook nog niet getest, maar zal wel werken en zal ook niet zo moeilijk zijn.  Gebruik van maken, zou ik zeggen, zo lang het nog kan.
 
Is het nu nog de moment om Bitcoin te kopen ?  Het is naar mijn mening altijd de moment om Bitcoin - voor het eerst - te kopen.  Instappen en vervolgens de strategie toepassen.  Kijk even naar de Rainbow chart om te zien waar Bitcoin zich momenteel bevindt wat betreft koers en of het interessant is om (bij) te kopen.  Wil je graag eens een volle dag ondergedompeld worden in Bitcoin en leren hoe er mee te betalen en te ontvangen ?  In plaats van een seminarie te organiseren ga ik terug een workshop geven.  Op zondag 15 mei.  Van 9u30 tot 17u.  In de voormiddag demonstreer ik hoe je betalingen kan uitvoeren.  Op de Bitcoin blockchain en op het Lightning network.  Lees in https://bitcoinhelpdesk.be/vragen/abonnementen-en-account/workshop-zelf-crypto-s-beheren.html wat je kan verwachten.  Ik antwoord uiteraard ook op alle vragen.  In de namiddag gaan we allemaal aan de slag met de meegebrachte laptop en mag iedereen die dat wil, zijn deelnamekost betalen in crypto, in om het even welke vorm.  Ondersteuning wordt gegeven op ieders niveau.
 
Deelname kost, lunch, water, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen:
- Niet klanten : €120,-
- Klanten : €70,-
- Reeds eerder deze workshop gevolgd : €50,-
 
Inschrijven kan door een mailtje terug te sturen.  Maximaal 30 deelnemers.
 
Ik hoop echt dat het bewustzijn inzake een gezond en vrij geldsysteem toeneemt en dat mensen en ondernemers de weg gaan vinden naar Bitcoin en het Lightning Network.  Of naar privacy coins.  Ik heb een klant die recent wakker geworden is en zo kwaad is op het systeem dat hij zweert bij het gebruik van Monero.  Hij heeft een mooi meisje met het Monero-logo op zijn been laten tatoeëren !  Haha… Dat zijn d’echte zie !!
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
Image-1.jpg
 
PHOTO-2022-04-06-22-25-32.jpeg
 
 
Schermafbeelding 2022-04-06 om 17.13.59.png
 
Schermafbeelding 2022-04-07 om 10.25.02.png
 
Image-1.jpg
 
 
 
 
 
How the WEF is taking over everything & why Bitcoin is the Freedom currency  https://youtu.be/ZOOtPB1pYtE ( ! )
 
 
In Gent staat een ATM (pin-automaat) om Bitcoin te ruilen voor cash en omgekeerd  https://shitcoins.club/atm-localization/bitcoin-geldautomaat-ghent-de-pintelaan (maar nog niet getest)
 
Hebben wij nog een toekomst (in Europa) ? Sam Brokken  https://www.youtube.com/watch?v=maLfgXxxQkU
 
You Must FIGHT for Free Speech & Freedom!! Bix Weir LIVE! 
 
 
Can Bitcoin Circumvent Economic Tyranny?- Interview with Catherine Austin Fitts and Aleks Svetski  https://www.bitchute.com/video/4GT3RKbwxDZh/
 
 
A Dialogue With Brecht Arnaert and Michael Wallach on The “Viral” Delusion – ViroLIEgy  https://viroliegy.com/2022/04/03/a-dialogue-with-brecht-arnaert-and-michael-wallach-on-the-viral-delusion/
 
 
 
 
Franse Advocaat gearresteerd voor Verraad nadat zij Reiner Fuellmich heeft geholpen te bewijzen dat Wereldleiders Misdaden tegen de Mensheid hebben begaan in de naam van Covid-19 - Wakker Nieuws - Onafhankelijk alternatief nieuws op het scherp van de snee  https://wakkernieuws.be/wakker-nieuws/franse-advocaat-gearresteerd-voor-verraad-nadat-zij-reiner-fuellmich-heeft-geholpen-te-bewijzen-dat-wereldleiders-misdaden-tegen-de-mensheid-hebben-begaan-in-de-naam-van-covid-19/
 
 
 
 
 
Doorgestuurd:
 
VERPLICHTE VACCINATIE VOOR DE EU GING NET ONDER DE RADAR DOOR
 
Het maakt niet uit of de pandemie voorbij is en het vaccin frauduleus is bewezen, ze gaan er toch voor.
 
Na 30 juni 2022
 
▪︎de Europese Raad heeft resolutie 2361 gewijzigd en maakt geen bezwaar meer tegen verplichte vaccinatie.
▪︎Per 1 juli 2022 heeft de EU de wetgeving bekend gemaakt voor de verplichte EU COVID 19 Certificaten die je alle vrijheden ontnemen als je niet in het bezit bent van een QR covid certificaat. Als er een meerderheid van de lidstaten is die de wetgeving verzucht, komt er een verplichte vaccinatie.
▪︎eind 2022/2023 komt er een digitale munteenheid.
▪︎De EU zal elke EU-burger een digitale id opleggen. (Nederlanders hebben dit al en verwijzen al naar de EU-versie op de website digld.nl)
▪︎Alle geldautomaten zullen in de nabije toekomst vervangen worden door QR code geldautomaten, België is ze al volop aan het installeren.
▪︎Als deze QR-codemachines zijn geïntegreerd, kan er geen contant geld meer worden opgenomen bij banken en/of elders.
▪︎De EU streeft ernaar om contant geld binnen 18 maanden volledig waardeloos te maken.
▪︎De EU-resolutie berooft iedereen permanent van hun fysieke integriteit.