>

Kantelpunt in zicht

06 augustus 2021

Beste mensen,

 
Ik was de laatste tijd moedeloos.  Wat haalt het uit om mensen met alle mogelijke bronnen en bewijslast te informeren over wat er écht aan de hand is ?  Ik zie steeds meer mensen aanschuiven om de prik te laten zetten.  Om op vakantie te kunnen, om nog te kunnen werken, om nog een terrasje te mogen doen (in Frankrijk), om van het gezaag af te zijn, om er bij te horen,…. Ik heb mijn stapel ongelezen boeken er bij gehaald, Stef Bos mijn hart laten ontroeren en heb mijn gitaren opnieuw gestemd.  Maakt me gelukkig.  De bangmakerij van zowel de mainstream media als van de alternatieve media kan verlammend werken.  Maar de wereld staat niet stil.  Advocaten, dokters, journalisten, ex-medewerkers uit de Pharma-industrie, klokkenluiders, virologen met nog wat ethiek en ontzettend veel gewone mensen staan op en roepen een halt tegen de dictatoriale maatregelen die onze gehele maatschappij ontwrichten.  Miljoenen mensen komen op straat in grote steden in Frankrijk, Engeland, Nederland en Duitsland.  En ja… er is een kantelpunt in zicht.  De leugen kan niet blijven duren.  Waarheid komt vroeg of laat aan het licht.

In Alberta (Canada) kreeg Patrick King een boete van 1200 dollar omdat hij geen mondmasker droeg en weigerde te betalen waarop hij gedagvaard werd. Om z'n verdediging op te maken eiste hij dat de aanklager (state of Alberta) het bewijs zou leveren dat het virus bestond, in medische termen, het bewijs dat het geïsoleerd werd.  Iets wat Brecht Arnaert (MacroTrends), op basis van de studie van dr. Stefan Lanka, al een hele tijd beweert.  In antwoord hierop hebben de eisers allerhande zijsprongen en afleidingen uitgeprobeerd doch de man is niet van gisteren en heeft zich niet laten vangen met als eindresultaat dat hij de zaak heeft gewonnen omdat ze niet in staat zijn dit bewijs te leveren. Simpel gezegd de medische industrie kan het bewijs niet leveren dat het virus bestaat en dus kunnen de aanklagers dit ook niet!! Ten gevolge hiervan zullen alle covid-restricties en "de spuit" in vraag moeten gesteld worden. Dit is een precedent, niet alleen voor Alberta en Canada maar voor de hele wereld!
 
Advocaat Reiner Fuellmich haalt ook zijn gelijk in het hooggerechtshof in Amerika waarbij alle maatregelen, inclusief de PCR-testen en de injecties, per direct moeten stoppen.  Je zou verwachten dat dit wereldnieuws is maar hoor je dat in het nieuws op TV ?  Hier blijven ze maar hameren om je te laten injecteren.  In Duitsland en Australië slaat de politie vreedzame protesterende burgers in elkaar en worden zelfs vaccins met geweld toegediend.  We moeten ons opmaken voor een periode van chaos, maar het kantelpunt komt zo wel steeds dichterbij.  Als mensen een 4de en 5de prik moeten gaan halen en niets van dat alles brengt het normale leven terug, dan kan het niet anders dat mensen massaal beginnen te beseffen dat het hele verhaal langs geen kanten klopt.
 
Het positieve nieuws is dat er momenteel heel wat netwerken ontstaan waar mensen die ‘wakker zijn’ zich verenigen om elkaar te ondersteunen in tijden van chaos.  Door de enorme censuur wordt het steeds moeilijker om informatie te delen.  Ik wou de korte video dat ik knipte uit een interview van zeker 10 jaar geleden van Marcel Messing en dat ik plaatste op mijn YouTube-kanaal tonen aan iemand en merkte tot mijn verbazing dat het verwijderd was.  Dat is de 2de video dat YouTube van mijn kanaal verwijdert !  Ik moet staatsgevaarlijk zijn…. Met het ontstaan van die netwerken voel ik de behoefte om me er bij aan te sluiten en mijn talent aan te bieden (ICT-support, crypto, transport met mijn bestelwagen).  De voorbije weken heb ik me ook serieus afgevraagd of ik eigenlijk nog wel een professionele activiteit wil uitvoeren.  Opdrachtgevers zijn bijna altijd overheden, banken of multinationals.  Ja, het betaalt goed, maar ze zwemmen ook in het geld dat afkomstig is van ons, de werkende mens.  Eigenlijk zouden we massaal moeten stoppen met belasting betalen en dat geld stallen bij een advocatenkantoor die de overheid aanklaagt voor wandaden tegen de menselijkheid.  En banken aanklagen voor het creëren van geld uit het niets.
 
Ik begin er steeds meer voor te voelen mijn rol ten volle te spelen als vrije mens in een netwerk van gelijkgestemde mensen in plaats van mijn tijd te verhuren in ruil voor die ellendige euro’s.  We zouden de behoeften in deze parallelle economie moeten kunnen bevredigen door elkaar te helpen met onze talenten, met een complementaire munt die niet uitwisselbaar is met de euro.  We leven nu ook in een tijd waar geld met geld verdienen bijna voor iedereen toegankelijk is.  Er komen systemen en bedrijven op mijn pad die 1% per dag opleveren van jouw ingelegde kapitaal.  Per dag !  Probleem is altijd dat je jouw geld moet toevertrouwen aan een derde partij, dat systeem of bedrijf, dat dan geld met geld maakt.  Werkt zo lang het huidige financiële systeem werkt zoals het nu is.  Maar ik zeg u: we staan voor een fenomenale reset.  Wie nu zijn centen niet in eigen bezit aanhoudt (in edelmetaal, cash en crypto in eigen bezit) loopt het grootste risico op (een totaal) verlies.  Die hele nep-pandemie is volgens mij alleen maar opgezet om de schuld van het instorten van ons huidige financiële systeem op dat virus te steken.  Als je weet (zie de Germaanse Geneeskunde) dat ziekte ontstaat door een biologische schok dan hou ik mijn hart vast als miljoenen mensen hun spaarcenten gaan verliezen als het financiële kaartenhuis instort.
 
Het is naar mijn bescheiden mening nu belangrijker dan ooit: hou uw centen in eigen bezit !  Met fysiek goud zal u uw vermogen kunnen overdragen naar een volgend financieel systeem (digitale euro’s op de blockchain, maar nog steeds onder controle van centrale banken).  Goud is het meest veilige, behoudt al 6000 jaar zijn koopkracht.  Fysiek zilver heeft veel meer opwaarts potentieel.  Wilt u financieel beter uit deze crisis komen, hou dan zeker ook fysiek zilver aan.  Zilver zal als grondstof voor de productie van technologische producten ook minder geviseerd worden door overheden die altijd op de loer ligt om te belasten daar waar geld verdiend wordt.  Cash is nodig om een periode van chaos te overbruggen.  Als banken hun deuren sluiten (wat echt wel zou kunnen) en de pin-automaten zijn leeg, moet je een tijdlang verder met het enige wat nu gekend is om goederen en diensten te verhandelen: cash geld.  Cash op de bank is ook van belang.  Waarschijnlijk komt er een relatief korte periode van hevige deflatie (stoppen van geldcreatie, verhogen intrestvoeten) waardoor alles in de uitverkoop komt te staan (geld is schuld die moet afbetaald worden).  Onroerend goed, alle financiële producten en dus ook goud, zilver en crypto’s zouden dan scherp kunnen dalen in prijs.  Wie cash heeft kan dan bijkopen aan soldenprijzen.  Tot slot vind ik dat je een portefeuille crypto’s moet aanhouden.  Gedecentraliseerde en dus niet gecontroleerde crypto’s zullen veel meer in trek zijn dan gecentraliseerde digitale euro’s en dollars, waar centrale banken opnieuw zo veel kunnen van bijmaken als ze willen.  Crypto’s zouden wel eens fenomenaal kunnen stijgen in waarde, maar het blijft een risico.  Beperk dus jouw risico maar zorg dat je mee profiteert als Bitcoin en C° nog maar eens ’to the moon’ schieten.
 
Wie mijn strategie volgt heeft de afgelopen weken terug wat bijgekocht.  De crypto’s zijn nu terug aan het stijgen.  Ik kocht Theta bij toen deze rond €3,- noteerden.  Nu bijna €6,- wat haast een verdubbeling is op een paar weken tijd.  Gaat Bitcoin terug richting €50,000,- per stuk, dan verkopen we terug stelselmatig een beetje en vergroten daarmee de basis van onze vermogenspiramide door er zilver of goud mee te kopen.  Hulp nodig ?  Ik help jou graag !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
 
Canada neemt het voortouw in het bereiken van een kantelpunt. https://awakecanada.org
 

Court Victory Ends Masking, Shots, Quarantine in Alberta!  https://stateofthenation.co/?p=77354

 
 
 
DEADLY SHOTS! Former Pfizer Employee Confirms Poison in COVID ‘Vaccine  https://youtu.be/-N_gZ3A_u4M
 
 
Wat zijn Non-Fungible Tokens (NFT’s) ?  https://www.youtube.com/watch?v=qdng5wGEdaw
 
SILVER ALERT! JP Morgan Supplies 80% of August COMEX Deliveries! (Bix Weir)  https://youtu.be/p3iUMKu2z4E
 
ALERT! Clif High Warning..."Brace Yourself for CHAOS!"   https://youtu.be/VJM0uVOxdzg
 
Vrijland.be, een netwerk dat werd opgericht door Dokter Gaublomme, en dat de ambitie heeft om aan een betere samenleving te werken. 
 
Will COVID War 2.0 Crash the Economy?  https://youtu.be/NT6nwDREhZE
 
 
Hoe u echt en doeltreffend te beschermen tegen Covid en zijn varianten !  https://anastha-aurora.blogspot.com/2021/05/geneesmiddelen-bij-covid.html
 
THE FIGHT FOR FREEDOM: My Time with Gerald Celente...by LYNETTE ZANG  https://youtu.be/j1GhhBkZ4sg
 
 
Peter Vereecke op interview in de Truemanshow  https://youtu.be/kdZvPlusPQ0
 

photo-2021-08-04-22-15-30

Officiële cijfers, wetende dat waarschijnlijk slechts 1% gerapporteerd wordt.

 

 

gibraltar

Brecht zegt...

Beste volgers,
 
Voor hen die wonen in de Westhoek: zondag 8/08 ga ik meewandelen met deze onderafdeling van “OPEN UP”, een initiatief van wakkere burgers, die zich verzetten tegen de nieuwe lockdown die er dit najaar zit aan te komen. De wandeling start om 14:00 op de parking van de Kosmos op de Rodeberg, Rodebergstraat 43 - 8954 Heuvelland, en na de wandeling - bij een natje en een droogje - ga ik een woordje zeggen. Het is een beetje kort dag, maar wie zondag nog een zinvolle activiteit zoekt, die heeft bij deze een optie. En als er iemand in het publiek mijn speech weer opneemt, dan plaats ik hem hier. 
 
Tot overmorgen?
 
Brecht Arnaert 

 

 

 

COVID JAB CRITICALLY CONSIDERED🔴 ✅⚠️
 
If I get vaccinated....
 
- Can I stop wearing the mask?
- Government: No
 
- Can the restaurants, pubs, bars, etc. reopen and everyone work normally?
- Government: No
 
- Am I resistant to covid?
- Government:  Maybe, but we don't know for sure.....
 
- At least I am no longer contagious to others?
- Government: No, you can still pass it on, possibly no one knows.
 
- If we vaccinate all children, will school go on as normal?
- Government: No
 
- If I am vaccinated, can I stop social distancing?
- Government: No
 
- If I am vaccinated, can I stop disinfecting my hands?
- Government - No
 
- If I vaccinate myself and my grandpa, can we hug?
- Government: No
 
- Will theaters and stadiums reopen thanks to vaccines?
- Government: No
 
- May the vaccinated be able to gather for events such as funerals weddings, graduation… parties -Government: No
 
- What is the real benefit of vaccination?
- Government: The virus will not kill you.
 
- Are you sure it won't kill me?
- Government: No
 
- If statistically the virus won't kill me anyway.... Why should I get vaccinated?"
- Government: To protect others.
 
- So if I get vaccinated, others are 100% sure I won't infect them?
- Government: No, we are not sure.
 
 
So, to summarize: The Covid 9 vaccine....
 
- Does not give immunity.
- Does not eliminate the virus.
- Does not prevent death.
- Doesn't guarantee you won't get it.
- Doesn't stop you from getting it.
- Does not stop you from passing it on.
- Doesn't preclude the need for travel bans.
- Doesn't preclude the need for business closures.
 
🧐HAVE I MISSED ANYTHING???
 
 
 
🤪NEW LEVELS OF ABSURD INSANITY HAVE TO BE BUILT TO ACCOMMODATE THOSE THAT FIND COVID VACCINES REMOTELY SOMETHING TO ENTERTAIN INJECTING INTO THEMSELVES LET ALONE THEIR PARENTS OR ESPECIALLY THEIR CHILDREN

____________________________________

zo kan je zien dat het niet verwonderlijk is dat er zoveel mensen U ter hulp staan in de centra; geen gebrek aan personeel

 

Ik heb me efkes verslikt in mijne koffie

Ik dacht dat dit meestal om vrijwilligers ging ... zeker voor de doctors op pensioen.... maar niet dus

 


Tijdens een infosessie van het “Agentschap Zorg en Gezondheid” (op de website Laatjevaccineren.be) over de vaccinatiecentra werden de lonen van medewerkende artsen en farmaceutische experten (apothekers) bekend gemaakt.

Er zal letterlijk met geld gegooid worden om zoveel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen! Val niet van uw stoel. Hier komt het …

Naar goede Vlaamse gewoonte wordt elke persoon daarbij goed verloond.


Het uurloon voor de ‘vaccinatoren’ zal € 47,25 bedragen.
Daarbovenop komt dus dat zij € 283,5 per uur extra ontvangen indien er effectief 20 personen per uur gevaccineerd worden.  
Dat maakt in totaal een potentieel loon van € 330,75 per uur!        

Een farmaceutisch expert krijgt € 80,34 per uur en werkt 48    uur per week.
Dat komt op een loon van € 3856,32 per week of € 15.425,28    per maand! Zonder forfait per gevaccineerde persoon!   

Medisch toezicht gebeurt door een arts.
Die arts krijgt 80,34 per uur, en zal 60 uur per week werken.   
Dat is een weekloon van € 4820,4. Daarbij komt de € 283,5 euro per uur per 20 gevaccineerde personen.
Dat komt op € 363,84 per uur (!!), of € 21.830 per week indien men op volle toeren kan vaccineren.  
Dat is een maandloon van € 87.320 euro.   

Tevens lieve en beste mensen, er worden nog steeds vrijwilligers gevraagd om te helpen buiten op de parking in weer en wind om de parkeermogelijkheid hoffelijk te laten verlopen.   

Uw verdienste als vrijwilliger wordt niet per uur of per maand betaald, maar met de belofte van : ‘’ eeuwige toegang tot de hemel ‘’ in uw volgende leven. 
Dit is pure Vlaamse traditie.

Laat ons bidden voor zoveel onnozelheid. De belastingen voor 2022 weten u wel te vinden …..

 
 
 

Video

Links