>

Black Swan event op komst ?

24 augustus 2021

Beste mensen,

 
Meerdere bronnen (sommige uit militaire kringen) spreken van een komend potentieel ‘Black Swan’ event.  Een onvoorziene wereldschokkende gebeurtenis.  De tijd waar we nu in leven met steeds meer toenemende chaos lijkt me op vlak van timing inderdaad ideaal om er nog een ferme schep bovenop te doen.  Iedereen loopt al op de toppen van zijn tenen doordat de gehele samenleving door elkaar geschud wordt.  De polarisatie van voor en tegen was nog nooit zo groot.  Verdeel en heers.  Werkt al sinds de tijd van de Romeinen.  De elite moet volgens hun geloofssysteem de bevolking (goyem = domme schapen) informeren over hun plannen.  Dat doen ze op een subtiele manier door bvb beelden, cijfers of symbolen in films, publicatie van boeken of seminaries ter voorbereiding van - stel u voor - het uitbreken van een pandemie.  Zo spreekt onze Klaus Schwab van het WEF dat deze pandemie klein bier zal zijn tov een potentiële wereldwijde cyberaanval.  Stel u voor dat de elektriciteitsvoorziening gesaboteerd wordt, het internet plat gelegd wordt of dat de banken 'gehackt' worden…
 
Met 11 september in het verschiet hou ik wel degelijk rekening met zulk een Black Swan event.  Het is 20 jaar geleden dat moslim-terroristen hun vliegtuigen in de Twin-torens boorden, toch ?  Na 20 jaar moeten de officiële rapporten over deze false flag vrijgegeven worden.  En ja hoor, u kan ze vinden via een link in de mail van Bix Weir onderaan deze mail.  Of dacht u dat het toeval was dat de oorlog in Afghanistan, na 20 jaar zinloos vechten, nu plots eindigt ?  Alles is gepland, niets gebeurt bij toeval.  Als de Germaanse Geneeskunde (zie boek via link hieronder in mail naar Brecht Arnaert en workshop Mies Kloos) enige waarheid bevat en ziekte ontstaat door een biologische schok, dan hou ik mijn hart vast als straks door deze Black Swan miljoenen mensen beroofd gaan worden van hun hebben en houden.  Als ze een pandemie kunnen verzinnen waarbij de (vooraf gekende) oplossing klaar ligt, dan kunnen ze de stekker van het financiële systeem (dat al jaren klinisch dood is) er rustig uit trekken.  Alle geld dat bij een derde partij zit weg.  “Sorry… we zijn gehackt…”.
 
Dat zou pas chaos zijn.  En dan zal er wel een pandemie zijn van mensen die dood-ziek zullen worden en de geest zullen geven.  Ik kan niet in de toekomst kijken en heb geen bewijs van mogelijke plannen in die richting maar het lijkt me wel duidelijk dat de complot-denkers steeds meer gelijk krijgen.  Voor uw gezondheid slaat de politie in Australië u in elkaar, nemen ze uw kinderen af en injecteren hen onder dwang.  Wie in quarantaine zit moet verplicht een kenteken aan zijn gevel hangen.  In Frankrijk neemt u zonder Pass Sanitaire geen deel meer aan de samenleving.  De biologische schokken stapelen zich voortdurend op.  Dan kan er toch nog een schokje bij zeker ?
 
Het zijn nu ook hoogdagen voor oplichters en dievenbendes.  Steeds meer mensen beseffen dat ze hun centen nu - meer dan ooit - in eigen bezit moeten houden.  En dat doet dieven op pad gaan.  Er werd ingebroken in mijn wagen, ik hoor dat er golven van inbraken zijn in wijken van welgestelde burgers en voor de 2de keer verneem ik dat een klant van mij opgelicht werd waardoor haar portefeuille crypto’s leeggehaald werd.  Hoe ?  Door te klikken op een link in een mail die zogezegd van Exodus (haar wallet) kwam waar vervolgens gevraagd werd jouw private key in te geven om jouw wallet te updaten.  Daarom: installeer jouw crypto-portefeuille in een afzonderlijke account op jouw computer, doe daar alleen het hoogst noodzakelijke wat je wilt doen inzake crypto’s en geef natuurlijk nooit of te nimmer jouw private keys (ter vergelijking = pin-code of cijfers van jouw digi-bankpas) aan onbekenden.  Heb je twijfels ?  Contacteer mij, dan kijken we samen of het ok is of dat het oplichting is.
 
Hou je ook aan jouw investeringspiramide.  Fysiek goud heeft geen enkel risico, zelfs met een taxatie van de overheid mochten ze hiertoe overgaan zal je jouw koopkracht met goud kunnen behouden.  Fysiek zilver heeft in mijn ogen heel veel meer opwaarts potentieel, daarmee kom je beter uit de crisis die zo goed als zeker de grootste welvaartstransitie wordt uit de geschiedenis.  Hou een reserve cash aan, zowel chartaal (papier) om een periode van chaos te overbruggen mochten de banken dicht gaan, als giraal (op de bank).  Als banken failliet gaan ben je een fortuin waard met jouw edelmetaal en zo niet kan je met geld op de bank bijkopen mocht in een korte periode van deflatie alles te koop komen aan de helft van de prijs.  Tot slot hou je - terug naar mijn oordeel - een portefeuille crypto’s aan maar begin altijd bescheiden.  Investeer niet meer in crypto’s dan je bereid bent om te verliezen.  Vervolgens beperk je jouw risico door bij stijging een deel te verkopen.  Naarmate jouw risico kleiner wordt laat je jouw portefeuille groeien door bij te kopen als de koersen fel lager gaan.
 
Wie de voorbije weken/maanden heeft bijgekocht kan zich opnieuw klaar houden om beetjes te beginnen verkopen.  Bitcoin, Ethereum en de goede crypto’s zijn terug in volle stijging richting een nieuwe ‘All Time High’.  Wees niet hebzuchtig maar beperk eerst jouw risico.  Als je 20% winst hebt als beginnende crypto-belegger, verkoop die 20% dan en zet het eventueel om in zilver of goud.  Is jouw investeringskost of risico kleiner dan de helft van jouw initiële investering, neem dan minder winst en laat jouw portefeuille geleidelijk aan groeien.
 
Tot slot… We staan voor een enorme omwenteling in onze samenleving.  We hebben daarmee de opportuniteit om onze toekomstige samenleving vorm te geven zoals we die graag zouden willen.  Ik wil graag een samenleving zonder geld en zonder overheid die het volk niet dient.  Een samenleving waar ieder zijn talent in de wereld kan zetten en waar mensen elkaar helpen in de behoeften die er zijn.  Een wereld zonder geld lijkt me - na lang nadenken - niet onmiddellijk haalbaar.  Laat ons dan in tussentijd gebruik maken van gedecentraliseerde crypto’s of niet euro-converteerbare waardesystemen (zoals LETS) om elkaar te waarderen.  Laten we met zijn allen onze gedachten richten op een wereld die we graag willen en daar effectief mee starten.  Ik voeg de daad bij het woord en ga mijn gitaar ter hand nemen en luidkeels zingen !
 
Met genegen groeten,

 
Geert
 
 
 

 

 
 
MASSIVE WARNING TO CARDANO HOLDERS! [New Crypto Investors WATCH]  https://youtu.be/-6P774vgyuI
 

Vertrouwelijke documenten tonen wat experts willen: verregaande vaccinatieplicht en blijvende coronamaatregelen  https://dissident.one/2021/08/21/tijdelijke-versoepelingen-waren-onderdeel-van-psychologische-terreurcampagne-om-ons-zo-meteen-als-ratten-te-verzuipen/

 
 
 
Niet uw gezondheid maar dat duivels grote GELD ( de oorzaak van de totale ondergang van de mensheid )  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-erkent-dat-zijn-investering-van-10-miljard-dollar-in-vaccins-hem-200-miljard-dollar-heeft-opgebracht/
 
Fairview (een nieuwe samenleving)  https://youtu.be/Pf7FqgORhyA
 
 
 
Juridisch_4_stappenplan_voor_de_bescherming_van_je_kind_op_school.docx  
 
 
 
 
Kennisgeving school veto vaccins & tests.docx
 
 
 
 
Ingebrekestelling school.docx
 
 
 
 
 
 
 
Doorgestuurd:
 
Beste allemaal,
 
 
Een klein gedeelte vanuit dit uitgebreid bericht.
 
En natuurlijk moeten we alles dat hoort bij de machthebbers boycotten. Niet alleen producten van grote concerns bij grote supermarktketens of winkelketens links laten liggen. Maar ook die van de grote internetwinkels en diensten van de Big Tech. En door gezonder te eten en te leven kun je het gebruik van de reguliere zorg verminderen. Door gebruik te maken van cryptomunten en door vermogensspreiding kun je minder gebruik maken van de euro. Zolang we in euro’s blijven denken en handelen hebben de machthebbers macht, het is hun munt. Door jezelf als autonoom te zien, als een mens en niet als burger kun je je afvragen of je wel belasting moet betalen. Wanneer je van van allerlei zaken wordt buitengesloten omdat je niet gevaccineerd bent is er zeker wat voor te zeggen om dan ook maar wat minder belasting te betalen. Laat alle ongevaccineerde ondernemers daar maar eens een rechtszaak over voeren, dan lopen niet alleen de rechtspraak en de Belastingdienst vast, maar eigenlijk de hele overheid. Onafhankelijk wat de uitkomst zou zijn. Bedenk ook dat er in de wet staat dat het verboden is om een criminele organisatie te financieren. Aangezien de overheid als een criminele organisatie bestempeld kan worden, is het zo bezien verboden om belasting te betalen.
 
____________________________
Binnengekomen per mail:
 
Hallo Brecht,
 
Ik ben abonnee van Macrotrends en zit in je telegram groep Brecht Zegt. Ik ben me ook al enige tijd aan het verdiepen in de Germaanse
Geneeskunde en heb waarschijnlijk een link voor je die heel waardevol
is. Je verwijst telkens naar de site Germaanse geneeskunde.nl wat een
heel goede site is. Maar in mijn zoektocht stuitte ik op een volledig
boek in het nederlands vertaald welke je gewoon kunt downloaden. Een
fantastisch boek van 345 pagina's welke ik persoonlijk duidelijker vind
dan de site germaanse geneeskunde.
 
Het boek is ooit geschreven door een ex-olympier Björn Eybl en vertaald
door een belgische dame, Karin van Baelen. Eybl heeft aan dokter Hamer gevraagd of hij een samenvatting mocht schrijven van de studie van Hamer waarop hij hem een beetje uit lachte, van dat kun jij niet. Maar uiteindelijk is het boven verwachting goed gelukt en heeft zelfs complimenten ontvangen van Hamer. 
 
Enfin, het is mijn favoriete boek geworden en heb het al 3 x gelezen want het is best veel en ingewikkelde materie. Wellicht dat jij er veel aan kunt hebben en ook de andere abonnees. Met onderstaande link kun je meteen verder met je studie.
 
 
Het boek is ook te bestellen in de bookshop van Wanttoknow.nl overigens. Was lastig te krijgen maar het is er volgens mij weer. Ik ga het zelf bestellen want vind dat degene die dit werk verricht heeft ook recht
heeft op een bijdrage. Maar goed dat is verder ieder zijn ding.
 
Ik hoop dat je er wat mee kunt.
 
(Anoniem Gemaakte Abonnee)
 
 
 
________________________________________
The chaos in the Middle East is NOT by chance, not an accident and not a small deal...it's ALL in preparation for the release of 9-11 info that implicates the "Bad Guys" as the REAL PERPETRATORS.
 
How does the song go..."9-11's all about Building 7 and it ain't O.K.!"
 
These articles are from the "Resources" tab at RoadtoRoota.com...
 
Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorist Attacks on September 11 2001https://www.wanttoknow.info/911/Collateral-Damage-911-black_eagle_fund_trust.pdf
 

Collateral Damage(Part 2) The Subprime Crisis and the Terrorist Attacks on September 11 2001http://www.scribd.com/doc/9421535/Collateral-Damage-Part-2-The-Subprime-Crisis-and-the-Terrorist-Attacks-on-September-11-200126122008

September 11 Commission Report Revised December 2008http://www.scribd.com/doc/17233336/September-11-Commission-Report-Revised-December-2008

When the world comes to understand the above information then instantly the Moral High Ground of "Officialdom" will be shattered in all areas of human interaction from finance to government to military to government authority.
 
This is why there can be NO DECIDERS for how we structure things going forward. No Quantum Financial System, no NESARA, no GESARA...nothing that take "Deciders" because all Faith and Confidence in the necessary deciders will be lost....Would YOU trust ANYONE if you found out EVERYTHING you believed was a LIE?!
 
But still we must "Make a Way" forward so Decentalized Everything my pick and likely the only way forward.
 
Be prepared for chaos by the 20th Anniversary of the 9-11 Attack...that's the day to watch!
 
Now you can see why the low silver price is a gift from these criminal banksters to you IF you take advantage of it now!! 
 
No matter how you slice and dice it...these next few weeks will prove to be the LAST chance to load up your silver boat at sub $25 silver!! 
 
Do not miss out on this gift!
 
ALERT! Chief Silver "Cover-Up Regulator" to Get Full Time Job!! (Bix Weir)
 
Time to hit your local coin shop for a few last minute purchases!!
 
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
__________________________________________________________
Wow! We've never been so close to the CHAOS of the crashing financial system which means we have NEVER been so close to FREEDOM!! 
 
Load up on Silver with the latest slam as the 8 Commercial Short Criminals slam the price to try and close out their short before the chaos!!
 
ALERT! End Game Silver & Crypto SLAMS Continue...as PLANNED! (Bix Weir)
 
Everything is CHEAP TODAY so load up on Silver & Theta/Tfuel!!
 
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
 
_____________________________________________
Laatste introductie, start basisworkshop
 


Introductie in de biologische natuurwetten:
Donderdag 26 augustus om 11 uur.
Registratielink: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAkce2hqjktH9QYCNqEyib3OGXJ4INQmTnY

Dit is het laatste introductiewebinar voor de start van de basisworkshop op 2 september, zie beneden. 
Online Basisworkshop "Leven in Vertrouwen - vertrouw je Lichaam"
Deze start op donderdag 2 september om 11 uur met het doornemen van deel 1. Daarna is er gelegenheid tot vragen, discussie en interactie.
Elke week wordt er een volgend deel besproken, die de deelnemers van tevoren doornemen.

Kan je niet op donderdagmorgen, maar wil ben je geïnteresseerd, dan is het mogelijk om de workshop zelfstandig te doen.
Ik heb alle delen ingesproken op video en er is een digitale handleiding, dus je beschikt over al het benodigde materiaal. Je kunt zelf het tempo bepalen en hoeveel tijd die je eraan besteedt. 
De Q&A's zijn een zeer waardevolle en verrijkende aanvulling, maar die kan je ook een andere keer volgen. Als het je een keer uitkomt, dan je meedoen en de delen die je mist, kunnen tijdens een latere serie worden ingehaald. 

Je kunt ook losse delen kopen om te kijken of het echt iets voor je is en/of om de kosten wat te spreiden. 

Meer informatie over de workshop, de inhoud van de delen, de kosten en het aanmeldformulier met de verschillende mogelijkheden vind je hier op mijn website.
Noodzakelijke kennis
Deze kennis geven je een totaal andere zienswijze aangaande de processen van ziekten en gezondheid en zijn m.i. momenteel van buitengewoon groot belang om gefundamenteerde beslissingen te kunnen nemen aangaande je eigen gezondheid en die van je gezinsleden.

Ik hoop je dan ook te zien bij de het kennismakingswebinar en/of bij de workshop.Warme groet
Mies
 
Leven in Vertrouwen
www.levensbewustzijn.nl
www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl
 
 

Video

Links