>

Dossier afgerond, terug in mijn kracht

02 januari 2024

Beste mensen,

 
Mijn dossier is afgerond.  Of toch zo goed als.  Alleen mijn nog steeds in beslag genomen crypto’s blijven hangen bij het COIV (Openbaar Ministerie).  Het duurde amper enkele uren om al mijn bezit in beslag te nemen, inclusief het versturen van mijn crypto’s, maar het terug bezorgen blijkt na anderhalf jaar toch niet zo snel te gaan.  Maar ik ben er gerust in.  Het zijn alleen mijn paranoïde hersenen die denken dat een malafide overheid niet bereid is om die waardevolle crypto’s terug te sturen.  Het Openbaar Ministerie, vertegenwoordigd door een volledig overtuigd van een ethisch correcte overheid jonge man, bevestigde mij reeds op 2 mei 2023 dat het snel zou gaan, nu de fiscus vergoed werd en de boete klaar stond om betaald te worden...
 
Intussen zijn zo goed als alle mensen die mij financieel geholpen hebben, om de fiscus en boete betaald te krijgen terwijl ik beroofd was van alle middelen, terugbetaald.  Mijn dankbaarheid naar hen is groot.  Ik zou het nooit geloofd hebben dat het mogelijk was om door zo veel mensen financieel gesteund te worden.  Maar wie vraagt zal gegeven worden, dat is in praktijk nu wel bewezen.  Ik kom stilaan terug in mijn kracht.  Ik heb in mijn leven (ik nader de 60 jaar) meerdere keren compleet in mijn kracht gestaan.  Met mijn laatste project, de Bitcoin Helpdesk, was dat ook zo.  Ik leefde totaal.  Ik gaf het beste van mijzelf en werd daarvoor ook gewaardeerd.  Zalig.
 
Het Shiva-center te Ingelmunster heeft mij gevraagd terug een lezing te geven over Bitcoin, wat ik aanvaard heb.  Aanstaande dinsdag 19 december geef ik een lezing over wat ik denk waar het naartoe gaat in de financiële wereld.  Aanmelden kan nog (tot het volzet is) door dit formulier in te vullen.  Ga ik mijn Bitcoin Helpdesk activiteiten terug hernemen zoals voor de huiszoeking ?  Nee.  Ik kan niet meer functioneren als zelfstandige en meedraaien in de rat-race.  Ik ga wel mijn talent waarover ik beschik verder ontplooien en in de wereld zetten.  Mensen helpen op basis van een goed gevoel is daar onderdeel van.  Maar ik ga er geen business meer van maken.  Uit het gesprek dat Boris van de Ven voerde met Brecht Arnaert en Paul Buitink begrijp ik dat we nu al in totaal zo’n 80% belasting betalen (we komen van nul) en evolueren naar 100%.  En nog zal er geen revolutie uitbreken !?  Maar meer en meer mensen zullen het systeem verlaten en andere manieren vinden om in het leven te staan.  Dat is iets wat me boeit en waar ik me meer in wil verdiepen.
 
Als mensen mijn hulp financieel willen waarderen zullen ze dat kunnen doen door rechtstreeks organisaties te sponsoren die hun schouders zetten onder een betere samenleving.  Ik heb op mijn lijstje organisaties staan die streven naar een parallelle economie, biologische voeding, gezondheidscentra (ipv ‘zieken’huizen), methodescholen, zelfredzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, edm.  Donaties zullen onderdeel uitmaken van mijn manier van werken.  Uiteindelijk streef ik er naar om het geldsysteem te kunnen verlaten.  Waardering is van belang, niet een cijfer op een computer of een papiertje in de portefeuille.  Op dit ogenblik heb ik het geluk enkele vrienden te hebben die alles wat in hun vermogen ligt belangeloos te delen met mij, waardoor zij ook belangeloos kunnen genieten van wat ik te bieden heb.  Het is een oefening in wensen en grenzen aangeven, authentiek zijn en de vreugde ervaren van ware vriendschap.
 
Intussen komt er, ‘toevallig' ook na anderhalf jaar zijwaartse bewegingen, terug volatiliteit in edelmetaal en Bitcoin.  Na een periode van rust vinden nieuwe mensen (nee, geen klanten meer) hun weg naar mij terug om hen te helpen in het technische aspect bij het beheren van crypto’s.  Wat ik, op basis van een goed gevoel, beantwoord.  Naar mijn mening zal goud, maar vooral zilver, enorm in waarde toenemen.  Of moet ik, na al het bijdrukken van fiat-geld, zeggen dat goud en zeker zilver de koopkracht zal behouden ?  Maar ik voorzie dat Bitcoin (ja, alleen Bitcoin) uiteindelijk de taak van goud zal overnemen.  Daar ga ik mijn visie in de lezing van dinsdag aanstaande over geven.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
P.S. 1  Mijn e-mailadres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. ontvangt dagelijks honderden (ik overdrijf niet) ongewenste mails.  Dit adres zal op termijn verlaten worden.  Mails kunnen beter gestuurd worden naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
 
P.S. 2  Voor de gelegenheid heb ik mijn website https://bitcoinhelpdesk.be terug geactiveerd.  Ik zal deze herwerken tot een puur informatieve en niet-commerciële site.
 
 
gezondgeld.png
 
 
Boris van de Ven in gesprek met Brecht Arnaert en Paul Buitink : https://youtu.be/V_TLdIolzUg?si=9GXm3npVv4dch2OG
 
Economie kun je niet isoleren van recht, ethiek, antropologie en zelfs niet van theologie. Dat is mijn centrale punt: de ontwikkeling van het gehele heelal is economisch.
Maandag komt het tweede deel uit op het kanaal van Paul Buitink, maar bij deze deel ik al even de link naar de première van het derde deel, dat nu vrijdag 22 december gepubliceerd wordt. De afsluiter van een indringend gesprek.  https://youtu.be/aBcnmNU6JBE