>

Stopzetting Bitcoin Helpdesk

17 november 2022

Beste mensen,

 
Ik heb mijn auto-biografie geschreven.  Een privé document van 132 pagina’s.  Te vergelijken met een foto-album om een herinnering te bewaren.  Tevens een krachtig therapeutisch instrument om de persoonlijkheid beter te begrijpen.  Het thema dat als een rode draad door mijn leven loopt en vandaag nog actueel is, is machteloosheid.  Op een of andere manier kom ik altijd weer in een situatie terecht waarin ik mij machteloos voel.
 
Bij een huiszoeking neemt de gerechtelijke politie mijn hele hebben en houden in een paar uur tijd in beslag.  Na het onderzoek waarin niets wijst naar oplichting of crimineel geld blijft het na 6 maanden wachten op een antwoord van de onderzoeksrechter.  De fiscale inbreuk werd aangepakt en wordt geregulariseerd.  Ik zal dus een pak belasting moeten bijbetalen.  Als mijn spaarcenten worden teruggegeven zal dat geen probleem zijn, zo niet kan de overheid mij dwingen mijn huis te verkopen.  Ik voel me bestolen door mijn eigen overheid.  Een overheid die mij als burger zou moeten beschermen en helpen.
 
Ik heb in mijn hele leven altijd netjes mijn belastingen betaald, er van uit gaande dat de samenleving daar beter van werd.  Vandaag weet ik dat de samenleving maar een heel klein beetje van dat geld kan genieten.  Het overgrote deel stroomt naar de banken.  België werd opgericht met een lening van de Rothschild bank.  Rothschild vertelde Leopold dat hij het kapitaal nooit hoefde af te lossen, alleen de intresten.  Mocht Leopold beseft hebben hoe samengestelde intrest door de jaren heen oploopt, hij zou 2 keer nagedacht hebben.  En wat overblijft wordt naar mijn mening ook niet ingezet om de bevolking te dienen, integendeel.
 
Geld, zo leerde ik op school, zou een handig middel moeten zijn om goederen en diensten te ruilen in een bloeiende economie.  Maar…. Als ik €200,- verdien, 21% BTW betaal en 50% inkomstenbelasting, hou ik €80,- over.  Daar betaal ik de therapeut mee voor een sessie, die op zijn beurt 21% BTW en 50% inkomstenbelasting betaalt.  Daarmee houdt hij nog €35,- over.  Die wordt besteed aan de fietsenmaker die op zijn beurt nog €16,- over houdt.  Na amper 3 transacties in de economie gaat meer dan 90% naar de overheid ?!
 
Daarmee krijg je een monster van een overheid en verpaupering bij het volk.  Ik lever mijn diensten graag aan particuliere mensen, omdat ik er van overtuigd ben dat ik ze kan helpen.  Maar de particuliere mens dient tegenwoordig elke euro 2 keer om te draaien vooraleer hij deze uitgeeft.  Ik kan wel mijn diensten verkopen aan de overheid en grote bedrijven, maar de complexiteit en de stress die er mee gepaard gaat is mijn gezondheid niet meer waard.  
 
Ik kan mij niet meer vinden in dit systeem.  Ik wil als mens kunnen leven ipv mij krom te werken voor een overheid die het niet goed meer voor heeft met zijn burgers.  Het ziet er dus naar uit dat ik zal stoppen met mijn zelfstandige activiteit.  Ik ga wel verder als mens en zal mijn talent blijven inzetten voor mijn medemens.  Maar niet meer voor geld.  Geld is energie, maar die energie lekt weg uit de samenleving.  
 
In 2014 had ik een web-site (De Streekboer) gemaakt waar vraag en aanbod kon ingegeven worden waarbij je kon aanduiden op welke manier je wou waarderen of gewaardeerd worden.  In euro, met LETS, Time-dollar, Termijn-euro, Florijn, Bitcoin, etc.  Dus ook in complementaire munten die de energie in de samenleving behoudt.  Vandaag kennen we nu ook de Vrijduit, een initiatief van Vrijland, een initiatief gestart door dokter Kris Gaublomme.  Dit initiatief wil evolueren naar een geldloze samenleving, waar mensen elkaars talent waarderen zonder dat er nog euro’s aan te pas komen.  Helemaal mijn ding.  Als mens ga ik daar dus meer op inzetten.
 
De Bitcoin Helpdesk zoals ik het opgezet heb, gaat stoppen.  Begin volgend jaar zal ik de web-site off-line halen.  Ten minste als het niet overgenomen wordt.  Matthias (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) gaat wel verder zorgen voor de technische hulpvragen.  Nieuwe abonnementen voor een jaar ondersteuning kunnen nog genomen worden tot eind 2022.  Matthias zorgt voor de lopende technische ondersteuning.  De private keys die ik nog van klanten in kopie heb (waardoor ik toegang heb tot hun crypto-portefeuille) worden terugbezorgd.  Deze kunnen opgehaald worden of ik zal deze aangetekend versturen.  Aangezien ik wettelijk gezien geen toegang mag hebben tot de portefeuilles van klanten zal ik na het terugbezorgen van de private keys ook de computeraccount met de crypto-portefeuille verwijderen op mijn disks.
 
Zelf ga ik meer aandacht besteden aan andere interessegebieden zoals boeken lezen, muziek maken, zelf een uitgeefbaar boek schrijven en emotioneel lichaamswerk, waar ik eerder al een opleiding in volgde.  U bent uiteraard altijd welkom voor een diepzinnige babbel bij een kopje koffie of thee.  Mochten mijn plannen wijzigen en mocht de overheid mij mijn bezit teruggeven, dan hoort u het nog.
 
Met genegen groeten,
 
Geert