>

Obligatiemarkt breekt. Wie heeft dat in deze tijden nog in de gaten ?

19 november 2021

Beste mensen,

 
Ik behoor nu tot de 99,98% van de mensen die ziek werden door dat Covid-beest en het overleefden.  Mijn zoon kwam thuis van een verjaardagsfeest en werd ziek.  Hij liet zich testen en werd positief bevonden.  2 dagen later werd ik ook ziek.  Ik heb 3 weken bijna de klok rond geslapen en nauwelijks gegeten.  Niet dat ik me doodziek voelde, maar functioneren kon toch niet.  Griep dus.  Nee, ik heb me niet laten testen en kan dus ook geen herstelcertificaat krijgen, maar ik wil sowieso niet meedoen aan deze absurde pasjesmaatschappij die onze samenleving opdeelt en discrimineert.  De geschiedenis herhaalt zich, onderstaande foto dateert van 1915 !  Dit bewijst dat de elite geen beetje creatief is.  Ze zijn zeer mathematisch en plannen zeer lang op voorhand maar een beetje creativiteit aan de dag leggen ?  Niets van.  Dat is het voordeel van ons, mensen, die een gevoelsleven hebben, kunnen leven van uit het hart en heel gelukkig worden als we onze creativiteit de vrije loop laten.
 
Die creativiteit zal ons moeten redden om uit de huidige penibele situatie te geraken.  Wat ik zie gebeuren is dat mensen die niet meer op restaurant kunnen omdat ze geen QR-code hebben, zelf op regelmatige basis rond de eettafel komen en gezellig tafelen.  Een plezier voor wie graag kookt en zijn gasten een heerlijke maaltijd aanbiedt, een feest voor de genodigden en altijd heel interessante gesprekken tussen gelijkgestemden.  Ik zie een parallelle economie tot stand komen waar zelfstandigen en mensen hun talent aanbieden zonder te discrimineren.  Ik zie meer en meer zorgverleners, waaronder een hele lijst van dokters die zich losmaken uit dit gecontroleerde systeem dat niets meer met gezondheid te maken heeft,  terugkeren naar de essentie: oprechte hulp bieden aan mensen die zorg nodig hebben   Er zal misschien zelfs een moment komen waar dokters met een licentie (van de orde der artsen) scheef gaan bekeken worden omdat ze zo aangeven nog mee te draaien in de 'farmaceutische ziekenzorg’.
 
En intussen, terwijl iedereen gefocust is op de laatste nieuwe maatregelen die van kracht worden, breekt de obligatiemarkt en heeft niemand in de gaten welke financiële ramp voor de deur staat.  Glen van The Delta Report vergelijkt de situatie met een trein die een berg afdondert terwijl de remmen het niet meer doen.  De conducteur (de Federal Reserve) spreekt de passagiers (de wereldbevolking) sussende woorden toe bij de steeds harder rijdende trein dat ze de remmen gaan activeren om vaart te minderen.  Maar ze kunnen de remmen niet meer activeren (rentevoet verhogen) of er komt een enorme deflatie op ons af waarbij zo ongeveer alles in de uitverkoop komt te staan (dalende prijzen).  Maar als ze niet afremmen dondert de trein steeds sneller richting hyperinflatie waarbij alle fiat-currencies ter wereld zullen verdampen in waarde.
 
Enorm veel mensen zien de ramp niet afkomen.  Ook mensen die miljoenen staan hebben op hun spaarrekening.  En zoals een directeur van een ziekenhuis in Duitsland uit het raam sprong van de bovenste verdieping van zijn kliniek omdat hij niet meer kon leven met de leugens en het systeem waar hij deel van uit maakte, zie ik ook talloze mensen de wanhoop nabij zijn de dag dat ze alles verliezen waar ze een heel leven voor gewerkt hebben.  Ik zeg het al een tijdje, en God zij dank duurt het langer dan ik altijd denk, maar wie zijn verdiende centen niet in eigen bezit houdt loopt het grootste risico op waardeverlies.  Is het niet doordat het bankensysteem faalt, dan is het door de hyperinflatie die voor de deur staat.  Lees nogmaals https://bitcoinhelpdesk.be/vragen/beveilig-uw-vermogen/investeringspiramide.html om een voorbeeld te nemen hoe je jouw vermogenspiramide kan opbouwen.
 
En wat gaat Bitcoin (en zijn broeders) doen ?  Wel… uiteindelijk denk ik dat Bitcoin gigantisch veel waarde van het huidige fiat-geldsysteem zal opslorpen.  In 2009 waarde nul, vandaag betaal je €50.000,- voor 1 Bitcoin.  Enkele weken geleden betaalde je zelfs €60.000,- voor eentje.  Wie tijdens de stijging regelmatig wat winst omzet naar fysiek goud, zilver, cash of stable coin (zoals de crypto DAI) kan terug wat bijkopen aan verminderde prijs.  Is Bitcoin nu al toe aan een langdurige daling in prijs (Bear-market) ?  Ik denk het niet.  Ik denk dat we nu een stevige correctie zien en Bitcoin vervolgens gaat doorstoten richting €100.000,-.  Maar dan zijn we hoogst waarschijnlijk wel weer toe aan een langdurige bear-market waarbij de prijs van een Bitcoin tot 80% kan dalen in waarde.  Dus… zorg dat je winst steeds opzij zet in minder volatiele assets zoals zilver en goud of zet het om in digitale dollars.  Die dollars volgen natuurlijk de koopkracht van de dollar wat niet gunstig is bij hyperinflatie maar het geeft je wel droog poeder als Bitcoin meer dan 50% onderuit gaat.  Wie deze strategie volgt komt na enige tijd altijd op winst en kan zijn risico tot nul herleiden.
 
De workshop “Zelf crypto’s beheren en het volgen van de strategie” heb ik moeten afgelasten omwille van mijn ziek zijn.  En met de huidige maatregelen lijkt het niet voor de hand liggend om een fysieke bijeenkomst opnieuw te organiseren.  Misschien maak ik wel een presentatie die ik in een zoom-meeting kan geven ?  In ieder geval, ik ben terug actief aan het werk en help iedereen die om hulp vraagt om zijn vermogen te beschermen en een graantje mee wil pikken van de wereld der crypto’s die tot hiertoe (sinds 2009) enorme kansen heeft geboden om jouw geïnvesteerde spaarcenten te verdubbelen.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
P.S. Nu zondag 13u Noordstation Brussel: betoging tegen de gezondheidspas en de maatschappij vernietigende maatregelen.  Be there !
 
 
 
 
 
GeplakteAfbeelding-2.tiff
 
GeplakteAfbeelding-1.tiff