>

Doorst: 📣 YouTube heeft je content verwijderd

11 mei 2022

Beste mensen,

 
Ik probeer elke dag iets leuks te doen, iets wat me blij maakt, want de berichten die dagelijks bij mij binnen komen zijn ronduit deprimerend.  Maar dat wil niet zeggen dat ik mijn ogen sluit voor wat op ons afkomt.  Ik laadde deze morgen een video op mijn Youtube-kanaal (wat ik overigens alleen maar gebruik om interessante video’s bij te houden) wat onmiddellijk weer werd verwijderd.  Censuur.  De video (van slechte kwaliteit overigens) toont een man die ergens lang geleden precies zegt wat er in de toekomst (vandaag) te gebeuren staat.  Over de geplande depopulatie: fluoride in het drinkwater, ontworpen griepvirussen, chemtrails, kankerepidemie, vernietigde immuunsystemen en sterilisatie van mensen.  Om uiteindelijk te eindigen met een invasie van zogenaamde UFO’s in 2024, een aanval van aliens, maar die alleen holografische beelden zouden zijn, om bij algehele paniek van de bevolking de Nieuwe Wereldregering te kunnen installeren.
 
In deze video die voorlopig nog wel op YouTube staat, legt Gonzalo Lira met zijn inside information uit waar we voor staan: een economische ineenstorting van jewelste.  Rusland stopt alle leveringen (energie, voedsel, …) naar het Westen, behalve voor Servië en Hongarije.  Energie en voedsel worden onbetaalbaar duur.  En in Nieuw-Zeeland kregen niet gevaccineerde mensen een brief dat ze zich voor 1 juni nog moeten laten vaccineren, op straffe van $15.000,- of 6 maand gevangenis.  Een mens zou van minder depressief worden.
 
In de video van Café Weltschmerz legt Anthony Mighels (bezieler van de complementaire munt de Florijn) haarfijn uit hoe het nu zit met de banken en hoe we afgeleid worden met lockdowns e.d. van het echte probleem: de ineenstorting van het Westen.  Brrr…. Er worden vele mensen wakker tegenwoordig door de plandemie, de QR-code en de toenemende inflatie maar wat voor de deur staat zal iedereen op de duur wel wakker schudden.
 
Hoe ons hierop voor te bereiden ?  Daar mocht ik vorige week maandag een lezing over geven (werd opgenomen op video).  In mijn presentatie (pdf-versie kan op verzoek verkregen worden) gaf ik de visie van MacroTrends om nu zo goed mogelijk ons vermogen te beveiligen.  Ik toonde ook hoe ik mijn eigen piramide heb samengesteld en hoe ik meen dat mensen zich nu best financieel kunnen voorbereiden.  Ik gaf toe dat mijn positie cash eigenlijk te klein is en dat begin ik te merken.  Alles wordt duurder.  De centrale bank is gestopt met geld printen en heeft de rente verhoogd.  Dat betekent dat er geld te kort is en dat assets verkocht worden om schulden afbetaald te krijgen.  Bitcoin en de gehele crypto-markt is begonnen aan een flinke daling.  Wie cash heeft kan bijkopen aan soldenprijs.
 
Het vermoeden is dat dit beleid nog wat verder gezet zal worden met extra renteverhogingen om de inflatie te bestrijden.  Hoe langer dit beleid duurt, hoe goedkoper assets zullen worden (onroerend goed, aandelen, obligaties, ook Bitcoin, zelfs goud en zilver).  Wie cash heeft kan blijven bijkopen (op voorwaarde dat de banken overeind blijven).  Maar op een gegeven moment zal de bal de andere kant op geschoten worden.  Als de wereld moord en brand gaat schreeuwen zullen de centrale banken de geldpersen dag en nacht laten draaien en zal hyperinflatie ons deel worden.  Dan zullen goud, zilver, Bitcoin en ja… ook voedsel en brandstof onbetaalbaar duur worden.
 
Ik heb helaas te weinig cash (ik haat het om mijn zuur verdiende centen bij een bank te stallen) en kan nu niet bijkopen.  Dan is het HODL’n en wachten.  Maar als de Bitcoin Rainbow grafiek terug de blauwe zone induikt, ga ik wel wat verzamelde gouden muntjes van vroeger verkopen en er Bitcoin voor kopen.  En Theta !  Volgens Bix Weir en Dick Algire (Crypto viewing) zal de prijs van Theta de prijs van Bitcoin inhalen.  Noe moe…. Daar moeten we een graantje van meepikken.  Begin 2019 verkocht ik mijn laatste gouden muntjes (eerdere crypto-winst) toen Bitcoin van €16.000,- (All Time High) terugviel naar €3.000,- om Bitcoin bij te kunnen kopen.  Vandaag - 3 jaar later - is deze aankoop vertienvoudigd in waarde !  Ik ken helaas niemand die mijn voorbeeld volgde, al schreeuwde ik in mijn nieuwsbrief toen dat het NU de tijd was om extra Bitcoin in te slaan.
 
De workshop “Zelf crypto’s beheren” voor aanstaande zondag was volzet, maar er hebben zich 3 mensen afgemeld.  Wie nog aan boord wil springen kan deze plaatsen nog innemen.  In mijn presentatie vorige week maandag legde ik uit dat Bitcoin het meest gezonde geld ter wereld is.  En met het Lightning Network betaal je nu met Bitcoin razendsnel en zonder kosten kleine bedragen zoals voor een brood of een kop koffie.  Ik zou er toch maar wat in mijn zak steken, mocht ik u zijn…
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
Overheid.jpg
 
Revolutie.jpeg
 
Protection.jpeg
 
Happiness.jpg
 
 
Lockdown als afleiding ? https://cafeweltschmerz.nl/videos/lockdown-als-afleiding-patricia-mensink-en-anthony-migchels/
 
We leven in de meest chaotische macro-economische tijd sinds tientallen jaren  https://youtu.be/SInOEoR-boY
 
#1 Way To Crush It In Crypto in a BEAR MARKET  https://youtu.be/oOyhdcsfRrs
 
How banks make money  https://youtu.be/DVyBcmsze9w
 
The Trueman Show #70 Brecht Arnaert That’s the Spirit LIVE - Jorn Luka  https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-70-brecht-arnaert-thats-the-spirit-live/
 
 
___________________________________________
 
The ONLY way to survive and prosper now is to have assets IN YOUR OWN POSSESSION! 

 

Everything else will get washed away in the Global Financial Destruction. 

 

End Game time!

 

ALERT! Riggers Are All Powerful but Where Will "They" Set the Silver, Gold & Crypto LOWS? (Bix Weir)
 
 
 
Here we go! Binance.US is adding Theta and TFuel to the Binance.US exchange making it the 1st Exchange allowing Theta & TFuel trading! in the USA! 

 

Coinbase, Gemini & Kraken will be scrambling to follow suit! 

 

Hang on tight for the Ride of Your Life!!

 

THETA ALERT!! BIGGER THAN BITCOIN...Binance.US is Adding Theta & TFuel Tomorrow Morning!! (Bix Weir)
 
 
 
CPI will break 9% tomorrow and there's no stopping it...may even go near 9.5%!!
 
Unless the Fed raises interest rates to 10% NOW they will lose total control!! 
 
This is a very dangerous time to be in ANY markets. 
 
Take your physical silver OUT OF THEIR GAME!!
 
SILVER ALERT! $600/oz Here We Come! Silver to Blow Sky High at the 8:30am CPI Release Tomorrow?! (Bix Weir)
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
 
________________________________
 

De vraag die al een tijdje mijn denken en handelen beïnvloed, is de volgende

“Wat als we niet meer over voldoende energie beschikken om onze huidige levensstijl te handhaven?” 

We produceren wereldwijd $94.000 miljard aan goederen en diensten, maar hoeveel blijft daar van over als we het met steeds minder energie moeten rooien?

De wereld verkeert voor het eerst in de geschiedenis in de situatie dat de vraag naar olie vandaag groter is dan het aanbod. 

Het tekort wordt geschat op 1 tot 2 miljoen vaten per dag. 

Dan pompen we toch gewoon meer olie op, hoor ik je denken?

Prins Abdulaziz bin Salman Al Saud, Minister van Energie in Saudi-Arabië, zei gisteren dat de wereld niet meer voldoende energiecapaciteit heeft om aan de vraag te beantwoorden. 

Het is niet enkel OPEC die er niet in slaagt om voldoende olie op te pompen, maar er zijn ook tekorten aan gas en steenkool. 

“Ik heb dit nooit eerder gezien”, geeft hij nog mee. “De wereld moet wakker worden en de realiteit onder ogen zien”. 

Ook uit de Verenigde Arabische Emiraten horen we van de energieminister Mazroui eenzelfde geluid. 

“De olieprijs kan verdubbelen of verdrievoudigen in een chaotische markt. We kunnen tekorten zien als de vraag herneemt.” 

Want dat vergeten we nog: we kijken nu reeds aan tegen potentiële tekorten terwijl een groot deel van China nog steeds in een lockdown zit. 

Of werd de lockdown geïnstalleerd om de huidige energietekorten te verbergen? 

Je zou beginnen twijfelen als je de steeds absurdere maatregelen in het land aanschouwt. 

Toen Rusland Oekraïne binnenviel en de EU een grote teut ging opzetten over de Russische energie, schreef ik het volgende:

“Poetin heeft ons goed in de tang en Europa staat nu voor de keuze tussen pragmatisme en moraliteit.

Zonder de Russische energie kunnen wij simpelweg niet verder en duwen we de economie in een gigantische depressie met ongeziene werkloosheid en armoedecijfers van een ontwikkelingsland. 

Deze woorden komen misschien wat hyperbolisch op je over, maar dit zijn helaas de feiten.”

De EU heeft inmiddels de keuze gemaakt en wil graag aan de rest van de wereld tonen hoe hard we deugen door onze economie in een economische depressie te duwen. 

In de VS lachen ze zich een breuk met onze naïviteit.

Als er niet meer genoeg energie in de wereld voorhanden is, zal energie vroeg of laat gerantsoeneerd moeten worden.

Of je moet die deugers in de EU zover krijgen dat ze zichzelf gaan rantsoeneren? 

Dat heeft de VS weer mooi voor mekaar gekregen, denk ik dan. 

Als we terechtkomen in een wereld met permanente en oplopende energietekorten, wat is dan nog de waarde van traditionele beleggingen zoals aandelen en obligaties?

Zonder voldoende energie, mag je deze beleggingen straks afboeken als ‘waardeloos’. 

Zonder energie kan je minder voedsel produceren, minder huizen bouwen, wordt transport problematisch, enz

We hebben een enorme welvaart weten op te bouwen dankzij goedkope en overvloedige energiebronnen zoals steenkool, olie en gas.

Als we het echter met minder energie moeten doen, zal het effect in de andere richting werken en wordt er veel welvaart vernietigd. 

Het is nog maar eens een reden waarom edelmetalen een steeds groter gewicht krijgen in mijn vermogenssamenstelling. 

 

groeten,


Maarten Verheyen
 
 
 
 

Begin doorgestuurd bericht:
Van: YouTube Community Guidelines <Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.>
Onderwerp: 📣 YouTube heeft je content verwijderd
Datum: 11 mei 2022 om 08:17:44 CEST
Aan: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Antwoord aan: YouTube Community Guidelines <Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.>

 
Hallo Geert De Vleeschouwer,
 
Ons team heeft je content beoordeeld en vindt dat de content ons beleid tegen misleidende medische informatie schendt. We hebben de volgende content van YouTube verwijderd:
 
 
Strike 1
 
 
We begrijpen dat dit niet leuk is, maar we vinden het belangrijk dat YouTube voor iedereen een veilige plek is. Als je content onze regels schendt, verwijderen we deze. Je kunt bezwaar maken als je denkt dat we een fout hebben gemaakt. We beoordelen je content dan opnieuw. Hieronder vind je meer informatie hierover.
 

Hoe je content het beleid heeft geschonden

 
YouTube staat geen content toe die een aanzienlijk risico op ernstige schade vormt door misleidende medische informatie te verspreiden over momenteel toegediende vaccins die zijn goedgekeurd en die veilig en effectief worden geacht door lokale gezondheidsautoriteiten en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hier leest u meer informatie.
 
MEER INFORMATIE
 
 

Hoe dit je kanaal beïnvloedt

 
Je kanaal heeft nu één waarschuwing. Je kunt één week niet uploaden, posten of live streamen. Bij een tweede waarschuwing kun je twee weken geen content publiceren. Bij drie waarschuwingen binnen negentig dagen wordt je kanaal definitief van YouTube verwijderd. 
 

Wat je nu kunt doen

 
95% van de creators die één waarschuwing ontvangen, ontvangen daarna nooit meer een waarschuwing. We willen dat dit ook voor jou geldt, dus let op het volgende:
  • Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de communityrichtlijnen van YouTube en de basisbeginselen van waarschuwingen
  • Bekijk je content nog eens goed en houd daarbij ons beleid in gedachten. Heb je je content gecontroleerd en denk je dat we een fout hebben gemaakt? Laat het ons weten. Je kunt hier bezwaar maken tegen deze beslissing. 
  • Deze waarschuwing verloopt na negentig dagen. De waarschuwing verdwijnt niet als je de content verwijdert. 
  • Als je geen YouTube-functies meer kunt gebruiken voor je kanaal, mag je geen ander kanaal gebruiken om deze beperkingen te vermijden. Als je dat wel doet, wordt dat als omzeiling beschouwd op basis van onze Servicevoorwaarden. Dit kan ertoe leiden dat je account en al je kanalen worden beëindigd.
 
Met vriendelijke groet,
Team YouTube
 
 
 
 
 
© 2022 Google LLC d/b/a YouTube, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066