>

NFT's ?

12 januari 2022

Beste mensen,
 
Terwijl de wereld in een gekkenhuis verandert, de bevolking in 2 overtuigingskampen opgedeeld wordt en nu ook kinderen geïnjecteerd worden met een experimenteel goedje, verandert de financiële wereld aan een ongekend tempo.  Ik heb vernomen dat ING al zijn bankkantoren gaat sluiten.  In Zottegem zijn het al een tijdlang zelfstandige uitbaters, dus geen personeel meer van ING, die het kantoor bemannen.  En steeds meer automatisatie.  Alles via computers en automaten.  We gaan met rasse schreden naar een totaal geautomatiseerde wereld waar algoritmes de orde van de dag zullen uitmaken.  We zullen voor een tegengewicht moeten zorgen (en dat gebeurt ook) om nog wat vriendelijke, warme menselijkheid te kunnen behouden.
 
In de crypto-wereld kennen we sinds enkele jaren de NFT’s.  Non Fungible Tokens.  Laat het me vrij vertalen naar eigendomscertificaten.  Als voorbeeld kan je een 10 euro biljet nemen.  Dat is fungible of inwisselbaar voor een ander briefje van 10 euro.  Heeft een muzikant zoals Stef Bos daar echter zijn handtekening op gezet, dan wordt dat biljet non fungible en krijgt het een geheel andere waarde.  De markt van de NFT's staat nu nog helemaal aan het begin (hoewel al gestart in 2015) maar het is nu zo goed als zeker dat dit alweer een aardverschuiving gaat veroorzaken in de manier waarop we gaan bepalen wie eigenaar is van wat.  Momenteel wordt digitale kunst te koop aangeboden en verhandeld als NFT op het internet.  Je betaalt met crypto om zo’n kunstwerk in bezit te krijgen.  Let op, je krijgt geen kopie, wel het origineel.  Je koopt dus een origineel kunstwerk.  Je kan ook een kopie van de Mona Lisa aan jouw muur hangen, maar het origineel is slechts in handen van 1 persoon (of bedrijf/organisatie).
 
Geloof je mij als ik zeg dat een afbeelding van zo’n aap in de collectie ‘bored Ape Yacht club’ zoals hieronder, verhandeld wordt voor zo’n 100 Ethereum oftewel zo’n paar honderduizend euro ?  Te gek voor woorden.  Maar het geeft wel aan waar we naartoe evolueren.  Concerttickets, foto’s, muziek, verzamelkaarten, domeinnamen, etc kunnen nu al verhandeld worden als NFT.  Dat betekent dat 1 persoon eigenaar is van bvb dat concertticket en dat dit niet kan nagemaakt worden.  De blockchain registreert wie de huidige eigenaar is en houdt ook de geschiedenis van alle vorige eigenaren bij.  Het is ook al duidelijk dat alle real world assets zoals auto’s en huizen op de blockchain zullen gaan verhandeld worden.  Zelfs de zak rijst en de fles olijfolie in jouw kast zal op jouw naam en in jouw wallet komen te staan wanneer je die koopt.  Eerlijk gezegd voel ik me er niet goed bij hoe onze wereld evolueert, maar ik kan het helaas niet tegen houden.  Ik vrees zelfs dat gevaccineerde mensen die nu al  een unieke (QR-)code hebben (Android smartphones tonen blijkbaar die code via bluetooth) als NFT op de blockchain zullen komen.  Man, man… waar gaan we naartoe ?
 
Deze revolutie gaat nu razendsnel verder ontwikkelen.  In vergelijking met Bitcoin (start in 2009) staat de NFT-markt (start in 2015) nu nog helemaal in het begin van zijn ontwikkeling.  Ethereum, Cardano, Theta en Solana zijn blockchains die deze NFT’s zullen registreren.  Reken maar dat deze munten de komende jaren gigantisch in waarde zullen toenemen.  Coinbase gaat trouwens als één van de grootste exchanges ter wereld aan zijn miljoenen klanten binnenkort NFT’s aanbieden om in te handelen.  Momenteel zijn er zo’n 400.000 mensen wereldwijd die handelen in NFT’s.  Daar gaan miljoenen mensen bij komen de komende jaren waardoor de prijzen van NFT’s én van crypto’s enorm zal gaan toenemen.  Het is mijn doelstelling om de koopkracht van mijn klanten te beschermen of zelfs te verstevigen.  Daarom werk ik me nu ook in om de NFT-wereld goed te begrijpen en klanten daarin te begeleiden.  Het is momenteel trouwens een uitstekend moment om jouw crypto-portefeuille nog wat aan te dikken.  De koersen zijn de laatste weken fel gedaald terwijl we eigenlijk nog steeds in een stijgende markt zitten.  Het ziet er naar uit dat we tegen maart - april opnieuw een All Time High zullen bereiken.  Wie nu dus bijkoopt maakt een behoorlijk grote kans dat hij binnen enkele maanden flink wat winst zal kunnen incasseren.  Wie de strategie volgt zou nu wat winst van vroeger terug kunnen investeren om zodoende sneller terug op goeie winst te staan.
 
Het heeft er ook alle schijn van dat de nieuwe Silver Eagles die nu gemaakt en verkocht worden, een technologische ingreep gehad hebben.  In de zomer van vorig jaar werd de productie van Silver Eagles in de US Mint voor enige tijd stilgelegd.  Blijkt dat daarna de Silver Eagles een kerf in de rand van de munt missen.  Zit er in elke munt nu een code dat de munt uniek maakt ?  Zo zouden deze munten wel degelijk ergens in een kluis kunnen opgeborgen worden terwijl de blockchain registreert wie eigenaar is van deze munt.  Het zou een eerste voorbeeld kunnen zijn van een real world asset die met een code uitgerust wordt om vervolgens te verhandelen als NFT ?
 
Ik had het in 2014, toen ik mijn eerste Bitcoin kocht, niet kunnen bedenken hoe onze wereld zo zou evolueren.  Als helpdesk-informaticus vind ik het dan ook mijn taak (die ik met passie uitvoer) om mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen in deze monetaire high-tech wereld.  Onze koopkracht zo goed mogelijk behouden is mijn doelstelling.  Edelmetaal in eigen bezit als ultieme beveiliging tegen het failliet van het fiat-geldsysteem, cash in papiervorm om een periode van potentiële chaos te overbruggen, cash op de bank om bij deflatie (nu !) bij te kunnen kopen en crypto’s (en nu dus ook NFT’s) om mee te zijn met de digitale revolutie en om onze basis in edelmetaal te vergroten met de winst die we trachten te maken.  Ik ben altijd blij als klanten na een jaar support te krijgen autonoom verder kunnen.  Ik ben ook dankbaar als ze hun abonnement vernieuwen wanneer ze graag nog een jaar verder geholpen willen worden.  Heb je goede ervaring met mijn diensten als Bitcoin Helpdesk ?  Beveel me dan even aan bij kennissen die hier ook graag in geholpen zouden willen worden.  Geef ze mijn contactgegevens of laat ze even rondkijken op https://bitcoinhelpdesk.be, ik waardeer jouw aanbeveling graag met een authentieke zilveren munt !
 
Met genegen groeten,
 
 
Geert
 
P.S. Zondag 23 januari om 11u verzamelen aan het Noodstation te Brussel voor de manifestatie voor onze vrijheid.  Be there !!
 
Interview van Brecht Arnaert met Tom Meert over de manifestatie van 23 januari 2022 - Brussel  https://youtu.be/riBZM4yyVD4
 
 
 
 
Vooruitzichten NFT.png
 
 
Cardano Ready To EXPLODE! (MASSIVE Development Underway For 2022)  https://youtu.be/QZnluWnFBng
 
BITCOIN $80,000 - $90,000: When?  https://youtu.be/cC3sLKVykzs
 
MINDBLOWING THETA Crypto Projections in 2022 You've Got To See!! 🚀  https://youtu.be/e4S1YiwoRvI
 
ALERT! USA Secretly Prepares Silver for New Monetary System!! (Bix Weir)  https://youtu.be/p6E8WtylRRo
 
YOUR BITCOIN WHAT TO DO  https://youtu.be/U29EBUXg6Fs
 
UPDATE ALERT! Silver is BACK as MONEY!, Theta Pineapple Mania & Our Crazy FAKE Government!! https://www.theta.tv/video/vidq7na3rj2ud14amji
 

Crypto-uitverkoop na Fed-minutes: Bitcoin verliest meer dan 7%, Ether daalt met 11%  http://consul-fund.be/crypto-uitverkoop-na-fed-minutes-bitcoin-verliest-meer-dan-7-ether-daalt-met-11/

 
 
 
 
_______________________________________________________________________________________
 

Beursmagazine: En wat is je laatste gouden tip voor beleggers in 2022?

Maarten Verheyen: Beperk de risico’s zoveel mogelijk. Het neerwaarts potentieel van een belegging wordt veel belangrijker waarbij je niet te agressief moet zijn in 2022 met je beleggingen. Edelmetalen in portefeuille hebben kan zeker geen kwaad waarbij traditionele aandelen misschien best wat afgebouwd worden na de recente rally. En zeker de zaken waar er onlangs een hype is geweest. Denk aan crypto’s, NFT’s en technologie-aandelen. Wat winst van tafel nemen getuigt van goed risicobeheer en een goede huisvadermentaliteit. 

 
 
________________________________________________________________
De Omikron-variant is op veroveringstocht. In het ene land na het andere wordt hij dominant. Maar… hoe weten ze zo zeker dat het de Omikron-variant betreft?
De Omikron-variant zou een zegen voor de mensheid kunnen zijn. 
Besmettelijker dan de huidig heersende Delta-variant, maar minder ziekmakend. Zoals Sam Brokken zei: Omikron betekent het einde van de coronacrisis. Maar helaas past dat niet in het narratief. Als we niet zeker wisten dat de overheid het goed met ons voorhad, dan zouden we nog gaan denken dat de coronacrisis nog niet màg eindigen. Doemscenario’s worden uitgetekend, het ene nog gruwelijker dan het andere. In een poging dat gruwelijke beeld te schetsen, praten experten elkander wel een klein beetje tegen. Zo wist Marc Van Ranst bijvoorbeeld al eens in een adem uit te spreken dat er in Afrika meer natuurlijke immuniteit is, én dat natuurlijke immuniteit niet helpt tegen de Omikron-variant. 
Nog een goeie van dezelfde expert: de grotendeels ongevaccineerde Afrikaanse bevolking is jong en gezond, en jonge gezonde Afrikanen hebben amper last van corona. Jonge gezonde ongevaccineerde Belgen echter, die belanden bij bosjes op de IC’s omdat ze niet gevaccineerd zijn.

Een andere ‘expert’ kwam dan weer vertellen dat ze in Zuid-Afrika liegen, dat mensen er wel massaal in het ziekenhuis sukkelen met de Omikron-variant. Toen-ie moest uitleggen met welke symptomen dan wel: “Vooral keelpijn.” Je moet het potverdorie maar durven: een ziekenhuis gaan belasten omdat je keelpijn hebt. Wat is het volgende? Vanaf morgen iedereen die geniesd heeft onmiddellijk naar de spoed?

Als we de media mogen geloven, worden de besmettingen met Omikron nauwlettend in het oog gehouden. In het begin ging het nog met aantallen: ‘Drie mensen in ons land besmet met Omikron’. Intussen gaat het al in procenten. Afgelopen vrijdag was nog maar tien procent van de besmettingen in ons land met Omikron, gisteren was dat al twintig procent. Als dat zo doorgaat, zal Omikron al tussen kerst en nieuwjaar dominant worden in ons land. Omikron, de variant die voornamelijk voor keelpijn, een loopneus en hoofdpijn zorgt, maar toch als levensgevaarlijk wordt bestempeld. Maar goed: de Omikron-variant wordt in ons land dus minutieus in de gaten gehouden.

Maandagavond een vriendin des huizes aan de lijn. Furieus was ze. Nadat enkele familieleden waarmee ze contact had positief testten, nadat ze naar de dokter waren gesneld met hun snotneus, deed ze een zelftest die ze in het Kruidvat had gekocht. Positief! Ook maar een PCR-test zeker? Daarvan kreeg ze gisteren de uitslag. Positief. Er werd nog bij vermeld dat ze zich zeker strikt aan haar quarantaine moest houden, aangezien er ‘bijzonder veel virus’ bij haar was vastgesteld, en ze dus een potentiële superverspreider is.

 

Vanessa – zo heet die vriendin des huizes – had inmiddels ook een heel klein beetje last van een snotneus. Ze wilde dolgraag weten met welke variant ze besmet was: de nieuwe Omikron, of nog de ouwe Delta. Ze kreeg echter als antwoord dat… ze dat niet wisten omdat daar niet op getest werd.

Vanessa is nu redelijk pissed. “Dus ze weten wél dat ik bijzonder veel virus heb, dat ik een superverspreider ben, maar ze weten niet wélke variant? Komaan, dat is toch echt niet geloofwaardig meer! In de gazetten weten ze zogezegd exact hoeveel mensen welke dag met Omikron besmet worden, maar in het echte leven wordt daar niet op getest. Nogmaals: ze weten wel dat ik een ‘superverspreider’ ben, maar ze weten niet of ik Omikron heb of wat anders. Ik geloof niks meer van die hele zwendel. Ik heb volgende week een afspraak voor mijn booster, maar ik hoef die niet meer. Ik zal ‘m eens persoonlijk in Van Ranst zijn kont gaat steken, zie!”

Blijkbaar is Vanessa niet alleen. Dit filmpje gaat momenteel op social media rond als een op hol geslagen tierelier. Of toch op Mewe, want wie het op bijvoorbeeld Facebook durft te delen, die ziet onmiddellijk zijn account geblokkeerd. Een Nederlander belt naar de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) omdat hij wil weten met welke variant zijn neefje besmet is:

GGD: “Nee, dat weten wij ook niet.”
Meneer: “Daar wordt dus niet naar gekeken?”
GGD: “Nee.”
Meneer: “Hoe kan je dan weten dat de Omikron-variant in opmars is, als daar niet naar gekeken wordt?”
GGD: “Wel, dat is de grootste vraag. Enerzijds is het natuurlijk ook wel bangmakerij. Ik mag daar geen oordeel over geven, maar het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk een booster gaat halen.

Meneer: “Maar even terug naar de Omikron. 
Hoe kan je nu iets beoordelen terwijl je er blijkbaar de cijfers niet van hebt?
GGD: “Tja, dat is het hele grijze gebied waar we in zitten.”
Meneer: “Dus, even tussen jou en mij, eigenlijk maken ze met Omikron de mensen alleen maar bang om ze hun boosterprik te kunnen geven?”
GGD: “Correct, ja.”
 
ALLEEN ALS JE HET BEDROG OP HET MOMENT ZELF NIET HERKENT
"ALS BEDROG"
KAN JE BEDROGEN WORDEN