>

Wachtwoord vergeten?

Geef uw e-mailadres in

Gelieve het E-mail adres van uw account in te geven. Er zal daarna een verificatiecode naar u verzonden worden. Zodra u deze verificatiecode hebt ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord voor uw account kiezen.

Beveilig uw vermogen

Hoe veilig starten met bitcoin?

Hoe uw koopkracht beschermen?

BITCOIN HELPDESK

Bitcoin Helpdesk.

...

Met persoonlijke support bedoelen we het ’samen zitten’, fysiek of on-line, met de klant in een 1 op 1 gesprek. In blokken van 1 uur worden de vragen voorgelegd en actie ondernomen om deze vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het zelf beheren van de crypto-portefeuille.

Het abonnement voorziet support via e-mail. Volgens het FIFO-principe (First In - First Out) worden hulpvragen beantwoord. Komen we er via e-mail niet uit, dan leggen we een afspraak vast voor een uur persoonlijke support.

Deze cursus helpt je op weg om te starten met het zelf leren beheren van jouw crypto-portefeuille.

Geert volgt de crypto-markt op de voet en kan advies geven over welke munten goed zijn om in portefeuille te nemen en welke van de hand te doen. Ook bij het volgen van de strategie worden tips gegeven om het risico te beperken en de winst te optimaliseren.

Het dagelijks bekijken van de waarde van een portefeuille. Bij meerwaarde kan er geopteerd worden om met de winst zilver of goud te kopen of de winst om te zetten naar euro of een stable coin. Bij felle daling van de prijs kan geopteerd worden om bij te kopen.

Zilver en goud zullen nooit op waarde nul eindigen. Bij crypto’s kan dat wel. Om het risico te beperken kunnen we winst omzetten naar meer waardevast edelmetaal.

Een uur technische support kan altijd aangevraagd worden. Een uur support kost €65,- (incl. BTW)

Begin 2018 hoorde ik van Geert voor het eerst iets over "Bitcoin". Ik had toen wel al reeds door dat ons huidige systeem niet klopte, maar ja, wat kon je er aan doen? De financiële wereld was voor mij vreemd maar toch had hij direct mijn volle aandacht. Toen ik hem na afloop van zijn uiteenzetting aansprak wist ik meteen dat dit een eerlijk, integer, betrouwbaar persoon is en dat is in de jaren dat hij mij begeleidt in de "wereld van de Crypto,s" keer op keer bevestigd. Het was eventjes wachten op resultaat van mijn investering, maar daar word ik nu voor beloond. Dank U Geert voor de vele informatie die je deelt via de mailtjes, dit geeft mij steeds weer de moed om in deze tijden op dit pad door te blijven gaan. Francine

Francine


Geert wat is dat leuk om deze nieuwsbrief van 9 augustus 2018 nog eens te herlezen. Je bent toch een visionair-ondernemer-doorzetter en ik ben dankbaar dat ik vertrouwen had in je. Je boek dat ik toen van je kreeg met je levensverhaal, het spirituele dat ik daarin las, gaf de doorslag om met jou in zee te gaan. Nu ben ik enorm dankbaar voor de lessen die ik leerde in dat voor mij ongekende domein en dat je het bij het rechte eind had. Onze samenwerking is een win-win situatie.

Lutgart


...

Start hier

Vergelijk en kies je Bitcoin Helpdesk formule.

Nu inschrijven
Diensten

ICT support voor elk systeem
Mac-Windows-Linux.

Nimva heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van helpdesk-diensten

Technische support leveren in een Mac, Windows en Linux-omgeving

Support leveren in het gebruik van standaard software

Hardware herstellingen uitvoeren of nieuwe hardware installeren

Detachering (contract van bepaalde duur) in helpdesk-diensten uitvoeren

... ...

Veelgestelde vragen

Bitcoin Cursus

Zelf crypto's beheren in 10 stappen

Deze cursus maakt deel uit van een jaarabonnement Bitcoin Helpdesk Support. Deze cursus helpt u stap voor stap op weg om op een veilige manier Bitcoin aan te kopen, te bewaren en te beheren. Volg de lessen stap voor stap. Heeft u vragen of loopt u ergens vast ? Dan maken we een afspraak en help ik jou op afstand.

Naar cursus

Schakel het javascript in om dit formulier te verzenden

Bitcoin Helpdesk Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Bitcoin Helpdesk nieuwsbrief
en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.